reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

ciąg dalszy, nie wiem czy widać usztywnienie.

Załączniki

• Jagódka z Biedronką 029.jpg
    Jagódka z Biedronką 029.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Miranda widać widać, a co najważniejsze też Jagódke widać:-)widac że wygodnie jej jak nic.
Dzięki śliczne za skrupulatny opis, Bombastik Ci to wyszło, ale nie ukrywam że troche trudne się wydaje:-pjak dla mnie(jak coś to jeszcze będe dopytywać...), ale ostatnio męczyłam się całe dnie z szyciem poscieli takiej ogromnej do naszego łoza to moze i dam rade:baffled: Za posciel męzu chwalił mnie pół nocy i wstawał, światło zapalał - patrzył jak ja to zrobiłam(i stwierdził że mam hobby teraz:szok:ja mu dam:-D)...a wiadomo ze posciel to łatwa, ale ja się z tym męczyłam całe dnie - a teraz maszyna ho ho głeboko schowana i nie chce na nią patrzec:-D

ale dla takiej przyjemnosci zeby zrobić cos dla dzidzi to wyciągne:tak:

ale myślałam tez na początek żeby obszyć po prostu taki duży pas materiału(byłam kiedyś na pokazie takich i nawet spoko) - bez usztywniacza - takie chusty tez podobno się spoko nosi, tylko nie wiem chyba trza by jakiś fajny materiał elastyczny.

o takie:
torun_1_.jpg

takie pasy elastyczne są ponoć lepsze dla noworodków, i wystarszy tylko prosty kawałek dzerseju, elastycznej bawełny. Nie wiem ile metrów, ale na pewno znajdziesz gdzieś na necie. Co do opisu, polecam się na przyszłość, mogę tłumaczyć.

Miranda,no niezla jestes w te klocki,z tego co tu zobaczylam....ja niby krawcowa,a nie wiem czy dala bym rade....no moze gdybym miala taka chuste przed oczami , to tak.....

powrócę do tematu wózków - już wiem co miała na myśli Kasia przestrzegając mnie przed wózkiem Deltim Voyager - to jest ogromnie ciężka kobyla!!! po 3 tyg. męk przy znoszeniu tej landary z 7 stopni schodków w moim bloku kupiłam nowy wózek (polecaną przez wielu znajomych i sprawdzoną Jedo Bartatinę, wersję głęboką);

tak więc dołączam się do opinii Kasi - jak ktoś nie chce sobie złamać kręgoslupa niech lepiej nie kupuje tego wózka...

za to Jedo po prostu płynie:tak:

ja jestem bardzo zadowolona z mojego wózeczka mutsy 4 rider, testowałam go już na błocie, trawie i kamienistych drogach i jezdzi się nim super :-). Nawet po schodach nim wjeżdzam (nie trzeba nosić) bo tylne koła są tak duże że bez problemu dają radę :tak:

reklama
ja jestem bardzo zadowolona z mojego wózeczka mutsy 4 rider, testowałam go już na błocie, trawie i kamienistych drogach i jezdzi się nim super :-). Nawet po schodach nim wjeżdzam (nie trzeba nosić) bo tylne koła są tak duże że bez problemu dają radę :tak:

Też go mam i jestem również zadowolona. Ani przez sekundę nie żałowałam wydanych pieniędzy :-), a fotelik ze schowkami jest extra :-).

Do góry