Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym nie czekała, chyba, że nie masz kasy teraz, to sobie wybierz wózek, napisz nazwę i model wielkimi literami i przypnij facetowi na lodówce. I tak pewnie zadzwoni ze sklepu...cześć dziewczyny, podpinam się pod pytanie o wózek. Rodzę początkiem marca i nie mam jeszcze wózka, słyszałam, że powinno się go kupić dopiero po porodzie, chyba bede spokojniejsza jak dokonam zakupu w lutym. Na co zwrócić uwagę?
tak, ja bym taki chciała. Tutis ma w swojej ofercie takie. Opróćz tego dużo innych fajnych rzeczy, które są już w pakiecie. Mam nadzieję, ze teściowie nam trochę dołożą do interesua wybieracie taki 2 w 1, ze spacerówką już?
polecam Ci 2w1, ja mam super spacerówkę w zestawie. Pooglądaj sobie aero tutis albo viva life. Ta spacerówka jest wyjątkowo mała po złożeniu i nawet w małym autku się zmieści.a wybieracie taki 2 w 1, ze spacerówką już?
starszak się nie budził, zobaczymy, czy młode też będzie miało mocny sen. Raczej problemów się nie spodziewam, to łatwo odpiąć i po cichu. Budka też się cicho składa. Czasem mama musi być jak Ninjawłaśnie czegoś takiego szukałam, nie budzi się jak odpinasz?