reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózek

julcia7777

Zaangażowana w BB
Cześć, będę bardzo wdzięczna za porady dotyczące wózka.
Czy Benetton Flavio 3 w 1 z fotelikiem cybex może być? Jaką polecacie firmę a jaką nie? Podobają mi się także wózki Roan. Czy wózki do 3 tysięcy spełnią swoje zadanie? Czytałam, że trzeba trochę zainwestować:)
Pozdrawiam

reklama
Cześć, będę bardzo wdzięczna za porady dotyczące wózka.
Czy Benetton Flavio 3 w 1 z fotelikiem cybex może być? Jaką polecacie firmę a jaką nie? Podobają mi się także wózki Roan. Czy wózki do 3 tysięcy spełnią swoje zadanie? Czytałam, że trzeba trochę zainwestować:)
Pozdrawiam
Wszystko zależy, jakie zadanie mają spełnić. Jakiego wózka potrzebujesz. Czy ma być kompaktowy, czy lekki, czy będziesz jeździć tylko po centrum handlowym i równych chodnikach czy raczej np po polnych drogach albo alejkach w parku albo bruku. I tak dalej.
Ja polecam Ci dołączyć do tematycznej grupy na FB i tam spytać oraz poszukać opinii o wybranym wózku.
Tu dużo dziewczyn miało po kilka lub kilkanaście wózków i świetnie się orientują w temacie. Znajdziesz też bez problemu opinie o wybranych modelach.

Wózki do 3000zł świetnie potrafią się sprawdzić. Nasz Husky XL za 2700zł świetnie daje radę na wyboistych wiejskich drogach, a nawet w lesie (I mówię tu o jeździe obok drogi). Synek ma 2 lata, a my nadal korzystamy ze spacerówki z zestawu. Jedynym minusem jest waga ale komfort malucha jest wazniejszy. Najlepiej jakbyś zastanowiła się czego potrzebujesz oraz gdzie najczęściej będziesz używać wózka:)

Wszystko zależy, jakie zadanie mają spełnić. Jakiego wózka potrzebujesz. Czy ma być kompaktowy, czy lekki, czy będziesz jeździć tylko po centrum handlowym i równych chodnikach czy raczej np po polnych drogach albo alejkach w parku albo bruku. I tak dalej.
Ja polecam Ci dołączyć do tematycznej grupy na FB i tam spytać oraz poszukać opinii o wybranym wózku.
Tu dużo dziewczyn miało po kilka lub kilkanaście wózków i świetnie się orientują w temacie. Znajdziesz też bez problemu opinie o wybranych modelach.
Dziękuję:) zależy mi na lekkim. Będziemy jeździć po parkach i chodnikach:) Skorzystam z grupy, pozdrawiam:)

Uzywałam tutis viva life i adamex pajero.
Tutis obłędny i gondola i spacerówka, adamex mi nie siadł. Mialam go tylko dlatego, ze do tutisa nie pasowal nasz fotelik, a do adamexa mialam adaptery.

Jak młody zacząl chodzić to przerzucilismy się na spacerówkę mutsy nexo.
Jak dla mnie spacerówki z wózków 2w1 są słabe.

Uzywałam tutis viva life i adamex pajero.
Tutis obłędny i gondola i spacerówka, adamex mi nie siadł. Mialam go tylko dlatego, ze do tutisa nie pasowal nasz fotelik, a do adamexa mialam adaptery.

Jak młody zacząl chodzić to przerzucilismy się na spacerówkę mutsy nexo.
Jak dla mnie spacerówki z wózków 2w1 są słabe.
Tytus wydaje się fajny, cena też. Rozważę go dziękuję:)

Do góry