reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózek

julcia7777

Fanka BB :)
Cześć, będę bardzo wdzięczna za porady dotyczące wózka.
Czy Benetton Flavio 3 w 1 z fotelikiem cybex może być? Jaką polecacie firmę a jaką nie? Podobają mi się także wózki Roan. Czy wózki do 3 tysięcy spełnią swoje zadanie? Czytałam, że trzeba trochę zainwestować:)
Pozdrawiam

reklama
Cześć, będę bardzo wdzięczna za porady dotyczące wózka.
Czy Benetton Flavio 3 w 1 z fotelikiem cybex może być? Jaką polecacie firmę a jaką nie? Podobają mi się także wózki Roan. Czy wózki do 3 tysięcy spełnią swoje zadanie? Czytałam, że trzeba trochę zainwestować:)
Pozdrawiam
Wszystko zależy, jakie zadanie mają spełnić. Jakiego wózka potrzebujesz. Czy ma być kompaktowy, czy lekki, czy będziesz jeździć tylko po centrum handlowym i równych chodnikach czy raczej np po polnych drogach albo alejkach w parku albo bruku. I tak dalej.
Ja polecam Ci dołączyć do tematycznej grupy na FB i tam spytać oraz poszukać opinii o wybranym wózku.
Tu dużo dziewczyn miało po kilka lub kilkanaście wózków i świetnie się orientują w temacie. Znajdziesz też bez problemu opinie o wybranych modelach.

Wózki do 3000zł świetnie potrafią się sprawdzić. Nasz Husky XL za 2700zł świetnie daje radę na wyboistych wiejskich drogach, a nawet w lesie (I mówię tu o jeździe obok drogi). Synek ma 2 lata, a my nadal korzystamy ze spacerówki z zestawu. Jedynym minusem jest waga ale komfort malucha jest wazniejszy. Najlepiej jakbyś zastanowiła się czego potrzebujesz oraz gdzie najczęściej będziesz używać wózka:)

Wszystko zależy, jakie zadanie mają spełnić. Jakiego wózka potrzebujesz. Czy ma być kompaktowy, czy lekki, czy będziesz jeździć tylko po centrum handlowym i równych chodnikach czy raczej np po polnych drogach albo alejkach w parku albo bruku. I tak dalej.
Ja polecam Ci dołączyć do tematycznej grupy na FB i tam spytać oraz poszukać opinii o wybranym wózku.
Tu dużo dziewczyn miało po kilka lub kilkanaście wózków i świetnie się orientują w temacie. Znajdziesz też bez problemu opinie o wybranych modelach.
Dziękuję:) zależy mi na lekkim. Będziemy jeździć po parkach i chodnikach:) Skorzystam z grupy, pozdrawiam:)

Uzywałam tutis viva life i adamex pajero.
Tutis obłędny i gondola i spacerówka, adamex mi nie siadł. Mialam go tylko dlatego, ze do tutisa nie pasowal nasz fotelik, a do adamexa mialam adaptery.

Jak młody zacząl chodzić to przerzucilismy się na spacerówkę mutsy nexo.
Jak dla mnie spacerówki z wózków 2w1 są słabe.

Uzywałam tutis viva life i adamex pajero.
Tutis obłędny i gondola i spacerówka, adamex mi nie siadł. Mialam go tylko dlatego, ze do tutisa nie pasowal nasz fotelik, a do adamexa mialam adaptery.

Jak młody zacząl chodzić to przerzucilismy się na spacerówkę mutsy nexo.
Jak dla mnie spacerówki z wózków 2w1 są słabe.
Tytus wydaje się fajny, cena też. Rozważę go dziękuję:)

Do góry