reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Jejku ja mam nadzieje ze sie nie zawiode. Chociaz wiem, ze moja mala bedzie zdecydowanie wiecej czasu spedzac w chuscie i foteliku w aucie, bo my jako rodzinka duzo podrozujemy ;-) ale zobaczymy jak to teraz bedzie jak dzidzia bedzie na swiecie...

dziunka a na co ty sie zdecydowalas bo jakos nie moge sobie przypomniec?

Faktycznie, juz sobie przypomnialam :tak::-) bardzo ladnie sie prezenuje... zreszta juz ci pisalam :tak::tak::-)

Mi chodzilo przede wszystkim o jak najwieksza gondole, zebym nie musiala za szybko na spacerowke przechodzic. I chcialam najpierw roana, ale ze oprocz buzzow to marita jest czesto spotykanym wozkiem w mojej okolicy to zrezygnowalam :-D

mi chodzilo przede wszystkim o jak najwieksza gondole, zebym nie musiala za szybko na spacerowke przechodzic. I chcialam najpierw roana, ale ze oprocz buzzow to marita jest czesto spotykanym wozkiem w mojej okolicy to zrezygnowalam :-d
spoko:) a co do gondoli to w buzzie nie jest wcale taka mała a jeszcze zależy jak długo dzidzia będzie chciała w niej jeździć bo to po0tem takie nuuudne nie móc sobie pooglądać świata:-):-):-)
A U NAS JEŻDŻĄ SAME X-LANDERY

Mi chodzilo przede wszystkim o jak najwieksza gondole, zebym nie musiala za szybko na spacerowke przechodzic. I chcialam najpierw roana, ale ze oprocz buzzow to marita jest czesto spotykanym wozkiem w mojej okolicy to zrezygnowalam :-D

hehe :-)

ja mysle ze jak sie cieplo zrobi w maju to przesadze mojego synka do spacerowki :tak::tak: moze juz nawet w kwietniu, w zeszlym roku w kwietniu w niektore dni mozna juz bylo krotki rekawek zalozyc :eek:

spoko:) a co do gondoli to w buzzie nie jest wcale taka mała a jeszcze zależy jak długo dzidzia będzie chciała w niej jeździć bo to po0tem takie nuuudne nie móc sobie pooglądać świata:-):-):-)

Dlatego mam w gondoli regulowane oparcie :-D

Klaudzia, tez mysle ze jak tylko wiosna sie zacznie to przerzuce sie do spacerowki :)

reklama
Do góry