reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

u mnie można oddać używaną rzecz do 30 dni a jakby ktoś zapytał czemu to mówi się cokolwiek np że mi do ekspres do kuchni nie pasuje i oni go przyjmują , a potem można kupić taniej :)

nie wiem czy nie będe zmuszona kupić innego wózka bo mój jakiś pechowy jest , najpierw to koło i spawanie stelaża a teraz mi rączka się sama "rozciąga" jak wciągam go po schodach ,

reklama
xxxklaudziaxxx;5669297 A ja sprzedaje BUZZA! Nie uwierzycie hehehe... Stwierdzilam ze teraz przed PL albo nigdy i tak oto od dzis jest moj quinny buzz na ebayu gdyby ktos chcial kupic ;-)[/QUOTE pisze:
Klaudia no co TY..ja myslalam ze Ty jako ostatnia sprzedaz buzza z nas buzzomaniaczek a tu prosze:-)poza tym witam w klubie bo ja tez jestem w trakcie sprzedazy hehe...mam speedziaka teraz i powiem ze roznica mieedzy nimi jest ogromna na plus dla speediego...nie czuc ze sie go prowadzi hhe
inna, lzejsza, wieksza, latwiejsza do prowadzenia.... Mam ten sam problem co Gosia- Oli nie miesci sie prawie w pasy :/ no i boje sie ze pozniej go nie sprzedam , a teraz przydadza mi sie ekstra pieniadze do PL

Buy your Hauck Malibu Pushchair Lolli Lime reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Fajny wozeczek:-)nie sadzilam ze Twoj Oli tak szybko sie przestanie w pasy miescic..moj to klocek w porownaniu do Twojego:-)

w sumie to lubię ten wózek bo szybko i łatwo się składa , wrzucam do auta i jade , moge małego wozić przodem lub tyłem do kierunku jazdy i jest w miarę lekki , jedynie na zakupy jak ide to muszę reklamówkę dźwigać bo w koszu mam folie p/deszczową i kocyk albo pokrowiec na nogi i swoją kurtkę p/deszczową ( tutaj w ciągu kilku minut potrafi się zmienić pogoda) np wychodzę z domu świeci słońce po 5 minutach spaceru zaczyna padać i to konkretnie ,więc wracam i będąc pod domem znowu świeci słońce hehehe tęcza to tutaj jest bardzo "popularna"

reklama
firma wydaje się dbać o bezpieczeństwo , wózki jak widziałam na allegro to też mi się podobają
ten fotelik może nie ma 5pkt pasów ale ma inne rozwiązanie które czyni go równie bezpiecznym a może i nawet bardziej , widząc opinie jakie dostaje
póki jednak Kuba nie zasiądzie w nim żeby sprawdzić jaką ma możliwość ruchów to go nie kupię , ostatnio jeszcze rozważamy możliwość zakupu maxi cosi priori, myślę że po weekendzie zaczniemy się rozglądać bo będziemy już w PL

Do góry