Goska82
M i K moje szczescia:-)
Klaudzia a chicco tez bierzesz pod uwage ten njest fajny CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1296491686) - Aukcje internetowe Allegro pojedyncze przednie kola,palak ladna kolorystyka:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe i co oddal Ci te 10F??a uzywany chcesz kupic??czy oprocz ory i luny jakies inne wozki bierzesz pod uwage?
Klaudzia a chicco tez bierzesz pod uwage ten njest fajny CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1296491686) - Aukcje internetowe Allegro pojedyncze przednie kola,palak ladna kolorystyka:-)
Klaudzia ja tez na forach czytalam ze luna jest duzo gorsza od ory a ora jest super.. i ze ora to ulepszona luna tez patrzylam ostatnio na str m and p i nie bylo w ogole ory.. ale Ty w sklepie widzialas tak?? w ogole malo tych or na ebayu jest...
Klaudzia mi sie wydaje ze beda pasowaly te elementy o ktorych mowisz zawsze w sklepie moza zapytac o ile beda widzieli heheno wlasnie nie widzialam ory w sklepie. Do m n p mam daleko wiec raczej tam nie pojade a z tego co pamietam to w sklepie u mnie w miescie byla tylko luna. No na ebayu tej ory jest strasznie malo i wszystkie czarne :/ ciekawa jestem czy te wklady rozne z luny i buda pasowalyby do Ory. Bo wtedy moze bym skusila sie na czarna a tylko dokupila kolorowa bude i wklad do siedziska. wiekszosc tych lun nna ebayu ma dziury w budzie i koszyku w tej siatce. :/
ostatnio zastanawiałam się nad tym wózkiem LIRA 4 +2010 wózek spacerowy EUROCART kurier 0zł (1313331643) - Aukcje internetowe Allegro ewentualnie odpowiedniku zappa Titanium Baby Breeze - FINN Torget
nie chce za bardzo espiro bo się zraziłam bo vektorze 4 , no i on jest o ponad kilogram cięższy niż lira 4 ,a do tego lira ma dość szerokie siedzisko jak będe w PL to musze go zobaczyć na żywo bo Titanium tutaj jest dosyć popularne i w sumie od zappa różni się tylko rozkładanym oparciemania moze espiro? bardzo podobny
WÓZEK MAGIC 4 ESPIRO SPACERÓWKA PARASOLKA W-wa%% (1317347966) - Aukcje internetowe Allegro
a no i coraz bardziej sklaniam sie do espiro, poniewaz cybex wydaje mi sie zbyt waski:/ zwlaszcza dla mojej parowki![]()