reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Jak wcześniej pisałam kupiliśmy w hurtowni juz jakiś czas temu wózek X-LANDER XA 2008 ZIELONY (głęboko-spacerowy) za 1199 zł.

A teraz dokupiłam na Allegro używany fotelik Maxi-Cosi Cabrio-Fix za 250 zł.

Odbiór osobisty, bo akurat mąż jest w Wawie w delegacji.

Cieszę się bo wyszło na to, że cały wózek X Lander XA (3w1) wyniósł nas tylko 1450 zł !!!!:tak::biggrin2::-D

Oto fotka fotelika (gratis babka dołączyła pałąk z wiszącymi zabawkami) :biggrin2:

reklama
Też poluję na allegro na fotelik Cabrio :cool2: Za 250zł to dobrze udało ci się trafić, wczoraj jak oglądałam to tak za 300 albo i 350 wzwyż były...Ale w końcu mi się uda :-)

Obserwowałam aukcje gdzie nie było opcji "KUP TERAZ" , ale na tych aukcjach zawsze na ostatnią chwilę ludzie strasznie przepłacali moim zdaniem za używane foteliki. Tak jak mówisz 300 zł albo i więcej.

Dlatego znalazłam fotelik z opcją KUP TERAZ i odrazu postanowiłam kupić za te 250 zł, bo to chyba i tak niewiele, a tak jak mówię przy licytowaniu ludzie naprawde przesadzają.

Hejka , ja też myślałam o tym x-landzerze :), ale wczoraj jednak postanowiliśmy kupić PegPerego Pliko P3 (gondola+spacerówka+fotelik) z uwagi na wagę. Wózek+spacerówka waży 8 kg, a że ja będę musiała go wnosić bo mieszkam w bloku bez windy to dla mnie duży plus. Cy któraś z was również wybrała ten wózek?

Hejka , ja też myślałam o tym x-landzerze :), ale wczoraj jednak postanowiliśmy kupić PegPerego Pliko P3 (gondola+spacerówka+fotelik) z uwagi na wagę. Wózek+spacerówka waży 8 kg, a że ja będę musiała go wnosić bo mieszkam w bloku bez windy to dla mnie duży plus. Cy któraś z was również wybrała ten wózek?

ja tylko slyszalam ze to super wozki:)

Ja Peg Perego lub Maclarena kupię pewno jak synek bedzie starszy i bedzie wolał biegać. Dla malucha, który na spacerach jest tylko lub bardzo dużo w wózku wolę model z wiekszymi kołami i przednimi skretnymi - jest ogromna róznica w wygodzie prowadzenia. Też mieszkam na 4 piętrze bez windy ale nie mam zamiaru dźwigac wózka :dry:

Ja Peg Perego lub Maclarena kupię pewno jak synek bedzie starszy i bedzie wolał biegać. Dla malucha, który na spacerach jest tylko lub bardzo dużo w wózku wolę model z wiekszymi kołami i przednimi skretnymi - jest ogromna róznica w wygodzie prowadzenia. Też mieszkam na 4 piętrze bez windy ale nie mam zamiaru dźwigac wózka :dry:
Ja niestety będę musiała go targać na górę :((( Właśnie trochę się obawiam tych małych kół bo tylko średnicy mają 17 cm, ale mam nadzieję, że damy radę :) Gondolka pełni też funkcję kosza bo ma takie podnóżki, no mnie generalnie się podoba i nie chciałabym już zmieniać zdania. Te inne wózki za ciężkie są dla mnie, na pewno wygodniejsze w zimę w prowadzeniu ale boję się, że nie dam rady ich wciągać i non stop będe się denerwować. A najchętniej skorzystałabym z jakiejś wypożyczalni i spróbowała i takiego i takiego, wtedy najlepszą decyzję można by podjąć! Szkoda, że nie ma takich wypożyczalni wózków.

reklama
Ale jak sie nie sprawdzi to zawsze mozna sprzedać i kupic nowy - nie ma wózków idealnych i kazdemu pasuje cos innego. kto wie, może okaze się dla ciebie idealny :-)

Do góry