Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie, że trafiłas tak tanio fotelik. A w tej cenie mialas jakies dodatki typu torba x-bagIII, parasol czy cos takiego?? Czy bedziesz dokupowac? Bo ja bez duzej torby do wozka sobie nie wyobrazam, bo sie bardzo przyda, a parasol juz na wiosne i lato bedzie jak znalazł wiec i tak tzrba bedzie dokupic. Nie wspomne juz o tych pokrowcach i foliach.Jak wcześniej pisałam kupiliśmy w hurtowni juz jakiś czas temu wózek X-LANDER XA 2008 ZIELONY (głęboko-spacerowy) za 1199 zł.
A teraz dokupiłam na Allegro używany fotelik Maxi-Cosi Cabrio-Fix za 250 zł.
Odbiór osobisty, bo akurat mąż jest w Wawie w delegacji.
Cieszę się bo wyszło na to, że cały wózek X Lander XA (3w1) wyniósł nas tylko 1450 zł !!!!
Oto fotka fotelika (gratis babka dołączyła pałąk z wiszącymi zabawkami)![]()
Fajnie, że trafiłas tak tanio fotelik. A w tej cenie mialas jakies dodatki typu torba x-bagIII, parasol czy cos takiego?? Czy bedziesz dokupowac? Bo ja bez duzej torby do wozka sobie nie wyobrazam, bo sie bardzo przyda, a parasol juz na wiosne i lato bedzie jak znalazł wiec i tak tzrba bedzie dokupic. Nie wspomne juz o tych pokrowcach i foliach.
Mam pytanie do dziewczyn, które wybrały X-Landera w komplecie z fotelikiem. Nigdzie nie znalazłam testów tego fotelika X-Car. Napisałam nawet maila z tym pytaniem na stronę fotelik.info ale nie odpisali mi. Macie jakies informacje na jego temat?
Wiem, że można wybrac fotelik MaxiCosi, który jest w czołówce testów bezpieczeństwa ale zanim się zdecyduję, chcialabym poznać też wyniki X-Cara.
Powiem Ci, że mnie trochę te testy bezpieczenstwa bawią tzn traktuje to z przymrużeniem oka, ponieważ jak dochodzi do poważnego wypadku to sądzę, że ani X-Car ani Maxi Cosi jakoś specjalnie dziecka nie ochronią.
zgadzam sie nie ma wozka idealnego i zawsze cos moze nam niepasowac:-)ja wiem ze buzz nie jest idealny ale to jest moj wybor:-)i taki chce kupic:-)
Nie zgodzę się z Tobą - to nie sa testy robione przez użytkowników tylko przez międzynarodowe, niezależne organizacje związane z ruchem drogowym, takie same ja crash testy samochodów. Wygląda to tak, że manekin imitujący dziecko jest w różnych fotelikach poddawany takim siłom jak w przypadku wypadku samochodowego. Oczywiście, jeżeli jedzie się 120 km/h to nie wiele można zrobić ale to juz nie będzie wina fotelika tylko kierowcy.