katarzyna1983
Fanka BB :)
melduje zakup wozka - xlander xa (jak ktos chce kupic to prosze sie spieszyc bo braki w parasolkach do spacerowek sa)
teraz to moge spokojnie spac nocami 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, ja już bym chciała zamówić wózek ale mam problem bo w kolorze czarnym jest za 899 zł a w kolorze niebieskim za 1099. Nie wiem czy warto dopłacać 200 zł za kolor bo w sumie za tą kwotę mogę kupić fotelik samochodowy... Ehhhh... Zgłupiałam
Gosia, Z radością, jako pierwsza, pragnę Ci serdecznie pogratulować świetnego wyboru!
Witam przyszłe mamusie.
Zdecydowaliśmy się na zakup wózka X lander...i w związku z tym mam pytanie: jaka jest różnica pomiędzy X lander XA a XQ? Będę wdzięczna za pomoc.