reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
też oglądałam i mówili jeszcze żeby przede wszystkim wyprać te części które stykają się bezprośrednio z dzieckiem i te które dziecko może np wsadzić do buzi jak szelki

mój mąż jak się wziął za pompowanie kółek pompką do roweru to wentyl od pierwszej dętki w pompce został :-) i musieliśmy nową detkę kupić w nowym nieużywanym wózku :-) ma chłop siłe ;-)

jakbym o moim czytala :-D on ma tyle sily w rekach,ze czego sie nie dotknie to cos za mocno zrobi :szok:

hehehe, no trochę nietypowo mam na balkonie :cool2: mój mąż twierdzi, że jestem dziwna :confused2: a ja chciałam tylko mieć namiastkę ogródka :-D
a drzewo dostalam kiedyś na urodziny od kolegów, jak miałam naście lat :-D trafiony prezent. Ku każdorazowemu zdziwieniu pracowników firm przeprowadzkowych, przeprowadzał sie ze mną kilka razy :-)

Iza balkon masz SUPER!!! No i corcia prezentuje sie idealnie w BUZZIE :-D Ja to narazie moglabym wstawic zdjecia pustego Buzza :wściekła/y::wściekła/y: nie wygladalby az tak rewelacyjnie jak Twoj z corcia ... ale juz niedlugo :-):-)

chyba to mnie przekonało ostatecznie do buzza :-)
w koncu sie zdecydowalas..bardzo dobry wybor...ale dopuki nie zobacze zdjec u Ciebie buzza nie uwierze:-):-):-):-)
Iza balkon masz SUPER!!! No i corcia prezentuje sie idealnie w BUZZIE :-D Ja to narazie moglabym wstawic zdjecia pustego Buzza :wściekła/y::wściekła/y: nie wygladalby az tak rewelacyjnie jak Twoj z corcia ... ale juz niedlugo :-):-)

widze masz tj ja...biedny buzz stoi i sie kurzy bo jasnie pan wlasniciel nie spieszy sie na swiat...

obyście :-) jedno tylko w tym używaniu było niefajne - że spacer był tylko na balkon, a ja bym chciała chodzić i chodzić :-)

laparada - najwyższy czas na decyzję :-) na jedyną słuszną decyzję :-D

juz niedlugo wyjdziesz... a my zanim wyjdziemy to ho ho... no chyba ze bede jak angielki i juz na drugi dzien wyjde z wozkiem :-D:szok::szok:

a Gaja dziś po raz pierwszy użyła wózka :-D piękna pogoda!!! co prawda daleko nie pojechała, bo tylko na balkon, ale zawsze coś :-D:-D
ALE FAJNIE!!!!! JA JUŻ TEŻ CHCĘ:tak: ZASTANAWIAŁAM SIE KTÓRA Z NAS WSTAWI PIERWSZA FOTY DZIDZI W BUZZIE:-):-):-) A BALKON WIDZĘ MASZ HALLOWENOWY:-)

w koncu sie zdecydowalas..bardzo dobry wybor...ale dopuki nie zobacze zdjec u Ciebie buzza nie uwierze:-):-):-):-)

laparada - najwyższy czas na decyzję :-) na jedyną słuszną decyzję :-D

no ja pokażę swój zakup dopiero jak dziedzic będzie na świecie... czyli gdzieś za 2-3 tygodnie... ale zdjęcia wstawię, obojętne co wybierzemy w końcu...

ale buzz jest piękny, taki filigranowy... tylko ten koszyk na zakupy...i "kubełkowa" spacerówka....

reklama
Tak sie zastanawiam czy Maxi Cosi nie powinien nam jakiejś doli odpalić za tę agitację buzzową:) Ja pierwszy spacer to raczej z Inglesiną uskutecznię, bo buzz może wertepów nie znieść..

Do góry