laparada
Fanka BB :)
chyba to mnie przekonało ostatecznie do buzza :-)a Gaja dziś po raz pierwszy użyła wózkapiękna pogoda!!! co prawda daleko nie pojechała, bo tylko na balkon, ale zawsze coś
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba to mnie przekonało ostatecznie do buzza :-)a Gaja dziś po raz pierwszy użyła wózkapiękna pogoda!!! co prawda daleko nie pojechała, bo tylko na balkon, ale zawsze coś
![]()
też oglądałam i mówili jeszcze żeby przede wszystkim wyprać te części które stykają się bezprośrednio z dzieckiem i te które dziecko może np wsadzić do buzi jak szelki
mój mąż jak się wziął za pompowanie kółek pompką do roweru to wentyl od pierwszej dętki w pompce został :-) i musieliśmy nową detkę kupić w nowym nieużywanym wózku :-) ma chłop siłe ;-)
hehehe, no trochę nietypowo mam na balkoniemój mąż twierdzi, że jestem dziwna
a ja chciałam tylko mieć namiastkę ogródka
![]()
a drzewo dostalam kiedyś na urodziny od kolegów, jak miałam naście lattrafiony prezent. Ku każdorazowemu zdziwieniu pracowników firm przeprowadzkowych, przeprowadzał sie ze mną kilka razy :-)
chyba to mnie przekonało ostatecznie do buzza :-)
Iza balkon masz SUPER!!! No i corcia prezentuje sie idealnie w BUZZIEJa to narazie moglabym wstawic zdjecia pustego Buzza
nie wygladalby az tak rewelacyjnie jak Twoj z corcia ... ale juz niedlugo :-):-)
widze masz tj ja...biedny buzz stoi i sie kurzy bo jasnie pan wlasniciel nie spieszy sie na swiat...
taaa hehehe... obysmy mogly te nasze buzzy jak najszybciej uzyc![]()
obyście :-) jedno tylko w tym używaniu było niefajne - że spacer był tylko na balkon, a ja bym chciała chodzić i chodzić :-)
laparada - najwyższy czas na decyzję :-) na jedyną słuszną decyzję![]()
ALE FAJNIE!!!!! JA JUŻ TEŻ CHCĘa Gaja dziś po raz pierwszy użyła wózkapiękna pogoda!!! co prawda daleko nie pojechała, bo tylko na balkon, ale zawsze coś
![]()
w koncu sie zdecydowalas..bardzo dobry wybor...ale dopuki nie zobacze zdjec u Ciebie buzza nie uwierze:-):-):-):-)
laparada - najwyższy czas na decyzję :-) na jedyną słuszną decyzję![]()