reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

A ja sie zdecydowalam w 99% , ze kupie Alanowi spacerowke Baby Desing Sprint.
Nie jest najtansza, nie jest najdrozsza, ale ma bardzo dobre opinie na ceneo. Porownywalam npp z x-landerami, i per pegro czy jakos tak. Tylko, ze na ceneo pisza, ze wazy 8.5kg, a na stronie producenta ze 10kg. Ale w porownaniu do obecnej spacerowki 14.5 kg to i tak duza roznica. I gabarytowo tez, choc wymiary siedziska te same.
Wózek Baby Design Sprint - zdjęcia, foto, galeria produktu

bardzo dobry wybór, Patula taki miała i byłam zadowolnoa

reklama
Dzieki :)

Ten z zielonym daszkiem wyglada slicznie na zywo.... na zdjeciach faktycznie ten zielony wyglada mdlo... ogolnie to jest bardziej stonowany a limonka na sloneczne dni ;-)

Dzieki dziewczyny.

Aga naklejki posle ci w PL jak ci sie nie spieszy wtedy napewno szybko dojda a nie zgina na poczcie, a co do buzza to nikt mnie jeszcze nie widzial bo dzis bylam z malym na basenie a byl w foteliku i u kolezanki w ogrodku sie lenilismy wiec wozka nie bralam.
Klaudzia nie napisalas ile kosztuja dokladnie u Ciebie te naklejki??Kochana ja tez chce miec taki kolorowy wozek....jakbys slyszalam albo widziala jakas fajna oferte siedziska na ebayu uk to daj mi znac prosze:-)

Wiecie co mnie zastanawia to jak sobie poradzicie w zimie z tymi spacerowkami.Ja ledwo pchałam wózek na duzych pompowanych kołach,moja kolezanka woziła małą od początku w spacerowie GRACO i masakra była.Wózek pchała jak sanie.Ja na zime nie zmieniam,dopiero na wiosnę.POdoba mi się katrenki spacerowka ale jaka droga :-(

Cleo, ja tez sie tym martwie, bo teraz mam istna terenowke(Roan Kortina), ale za ciezka i za duza. Ja mysle, ze jak nie udda mi sie sprzedac wozka starego(a na sile nie bede sprzedawac) to zima bede z niego korzystac. MAm nadzieje, ze Alan wtedy juz bedzie stal sam na nozkach, to wtedy bede wozek osobno znosila a odsobno Alana. No i pocieszam sie, ze zimy sniezne i mocne sa u nas raz na kikka lat. Co 2-3, wiec teraz wypada, ze nie bedzie duzo sniego. Bynajmniej u nas ;)

Wiecie co mnie zastanawia to jak sobie poradzicie w zimie z tymi spacerowkami.Ja ledwo pchałam wózek na duzych pompowanych kołach,moja kolezanka woziła małą od początku w spacerowie GRACO i masakra była.Wózek pchała jak sanie.Ja na zime nie zmieniam,dopiero na wiosnę.POdoba mi się katrenki spacerowka ale jaka droga :-(
Zimą wróce do spacerówki z 3packu (taka cieżka z pompowanymi kołami) ale do tego czasu jeszcze PÓŁ ROKU ;-) Poza tym jak dzieci nauczą sie drpetac to nei będa chciały robić nic innego. Kwestia tylko ze takie dziecko szybko sie meczy i nóżki bolą.. po to ten wózek.. :tak:
A póki co jest lato, gorąc i kilka kg mniej do pchania napewno robi róznicę.. ;-)
Wiadomo ze to tez kwestia finansowa ale tzw "zwykła" spacerówkę której nic nie brakuje moim zdaniem mozna dostać za 100zl :tak:

Zimą wróce do spacerówki z 3packu (taka cieżka z pompowanymi kołami) ale do tego czasu jeszcze PÓŁ ROKU ;-) Poza tym jak dzieci nauczą sie drpetac to nei będa chciały robić nic innego. Kwestia tylko ze takie dziecko szybko sie meczy i nóżki bolą.. po to ten wózek.. :tak:
A póki co jest lato, gorąc i kilka kg mniej do pchania napewno robi róznicę.. ;-)
Wiadomo ze to tez kwestia finansowa ale tzw "zwykła" spacerówkę której nic nie brakuje moim zdaniem mozna dostać za 100zl :tak:
chyba taka zwykla parasolka ;]

reklama
Do góry