reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Martolinka super, że już masz wózio. Ja nie obejrzałam w Gorzowie tego Easygo bo nie mieli na stanie a wg producenta powinni. Dobrze, że Ty chociaż go oblukałaś. Co do x-landerka to tez o nim myślałam choć ciut szkoda mi kaski no ale zobaczymy ;)))

reklama
juz ci napisze. mianowicie rozchodzi sie o to ze siedzisko jest male Wózek Spacerowy Star 5.5 kg BERTONI Promocja !!! (1477704493) - Aukcje internetowe Allegro tutaj na aukcji sa wymiary. Moze i szerokość siedzenia ok bo 32 cm to głebokość marna 15 cm.... gdzies jeszcze spotkałam sie z opisem ze 18 cm.... no ale jak Ci wózek przyjdzie to sama ocenisz czy jest na tyle wąski jak pisze czy raczej Ok :) Twoja opinia na pewno pomoże wyjątkowej. Ja wózek widziałam na żywo i wg mnie wyglądał licho ale nie wiem czy to ten model bo pisało tylko bertoni......z tym ze chyba innych nie ma ;/

Mi się podobał własnie ten wózek z misiem bertoni foxy ale jak mama napisała to wole iśc już do sklepu i zobaczyć czy bedzie dobry tym bardziej ,że w sklepie dla dzieci pracuje ciotka mojego B to będziemy mogli przetestować spacerówki

reklama
no ja też ostatnio biegałam z Kubą po sklepach i go mierzyłam i dobrze się stało bo bym kupiła wózek z nieregulowaną rączką którą bym miała zaraz pod biustem :szok: , no jakaś niziutka nie jestem ale wózek chyba dla wyższych produkowany
Kasia też oglądałam graco i myślałam że będzie się lepiej prezentował w rzeczywistości a tu lipa

Do góry