reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozek Wychamet-jakie opinie ?

AneczkaK

mama bambulinkow
Slyszalyscie moze jakies opinie o nowym wozeczku Wychametu? To spacerowka z nosidelkiem na duzych pompowanych kolkach.Prosze o rade bo widzialam na zywo i pani w hurtowni wychwalala pod niebiosa.Moze ktos mial taki?
www.wychamet.pl

reklama
Aneczkak pytaąłm sie kolezanki juz testował go i mówi ze z czystym sumieniem moze go polecic ;) :)

Mrowa bardzo dziekuje za info juz myslalam ,ze nikt mi nie odpisze a juz sie prawie zdecydowalam na ten wozeczek :-*

No ja mam taki wózek - spacerówka jest do bani.
wózek sprawdzał się jako głęboki, super był, ale w wersji spacerowej z przełożoną raczką jest okropny - środek ciężkości jest źle wywarzony i wózek ma tendencje do przewracania się - leci do przodu. Kiepsko się składa - trzeba mieć duży bagażnik.
Poza tym bardzo źle sie prowadzi jak dziecko siedzi przodem do kierunku jazdy, a nasz juz inaczej nie chce.

Nam służył rok, teraz chcemy go sprzedać i kupić porzadną spacerówkę

Ja też mamtaki wóżek, ładnie wygląda i uważam zę jes taki jaka jegocena -kiepskiiiiiiiiiii :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Żałuję że go kupiliśmy i też go pewnie sprzedamy

MARTYNA JA AKURAT JESTEM ZADOWOLONA Z NIEGO :)MOIM SKROMNYM ZDANIEM NIE MA TAKIEGO WÓZKA ZEBY DOGODZIŁ WSZYSTKIM WYMAGANIOM ;) CO DO BAGAZNIKA MY MAMY CORROLKE I ZAJMUJE CAŁY NIESTETY BAGAZNIK ALE WYDAJE MI SIE ZE KAZDY WIELOFUNKCYJNY TYLE SAMO MIEJSCA BY ZAJAŁ ZADEN WÓZEK WIELOFUNKCYJNY NIE SKŁADA SIE W KOSTECZKE NIESTETY :(
Martyna pisze:
- środek ciężkości jest źle wywarzony i wózek ma tendencje do przewracania się - leci do przodu

MÓJ AKURAT TAKICH TENDENCJI NIE WYKAZUJE :) MOZE TRAFIŁAS NA JAKIS FELERNY ??? POZDRAWIAM

na pewno nie ma wózka idealnego, z tym się zgodzę :laugh:

ten model akurat, tak jak napisałam, słuzył nam dzielnie rok, ale wersja spacerowa nam bardzo nie odpowiada, więc mogę go polecić dla dziecka do roku - spokojnie - jeździ fajnie, pokonuje wertepy, zaspy śniegowe, daje radę po lesie, jest stabilny, system pokrowców jest fajny, kieszeń na budzie się przydaje, koszyk na zakupy jest pojemny i stosunkowo łatwo dostepny - to są zalety
być może mam felerny model, ale spacerówka naprawdę jest do kitu.

Martyna mowisz o tym najnowszym modelu wychametu bo wiem ,ze te starsze sa troche inne ? to mnie troche zmartwilas ::)

no aż specjalnie sprawdziłam jeszcze raz, ale mam identyczny wózek. nawet swój kolor znalazłam :laugh:

jak masz możliwośc, to pojedz do sklepu z jakims szkrabem - niech Ci zrobia z tego spacerówkę z przełożoną rączką, tak, że dziecko jest przodem do kierunku jazdy, posadz malucha i zobacz jak sprawa wygląda.

nie wiem, może w ciągu roku wyszły ulepszone wersje i naprawdę mają amortyzowane wszystkie koła i wózek nie leci razem z dzieckiem do przodu - musiałabyś zobaczyć na zywo :)

reklama
Aneczka ten wózek o który ty pytałas wyszedł dopiero w tym roku został ulepszony model BREAKER na BABY ACTIVE i wydaje mi sie ze Martyna ma stary model tak jak ja .

Do góry