Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie kobietki. Gdyby któraś Mamusia poszukiwała wózeczka i byłaby zainteresowana kupnem wózka 2w1 to zapraszam na adres: madziaczek20@tlen.pl. Mam jeszcze kilka wózków w bardzo niskich cenach. Oczywiście udzielam 24 miesięcznej gwarancji. Ceny wózków od 699zł.
Sonia ja dzięki Tobie myślę o zakupie tego wózka. Powiedz mi bo ty go kupiłaś w PL tak? a ile zapłaciłaś, bo patrzyłam już cenę w jednym sklepie i wychodziło ok 2600zł
Ann, za spacerówke i gondole z pompowanymi kołamy zapłaciliśmy 2900zł, fotelik kosztował 600zł, adaptery 130zł. Razem z akcesoriamy tzn. z folią przeciwdeszczową, pokrowcem na nóżki do spacerówki i czymś tam jeszcze wyszło 3900zl.
Hania, te ceny bliżniaczych wózków to jest naprawde kosmos.
Ja pocieszam się jedynie, że to co zapłacilimy za ten nasz wózek to jest i tak 1/3 ceny, którą musielibyśmy wyłożyć tu na miejscu w Norwegii.