reklama

Wózki, foteliki itp.

A no to spoko :-) wyglądem prawie jak mój i nataliny a każdy innej firmy :-D no tak teraz jest że jeden od drugiego kopiuje. Ale ma zabudowaną gondolę i spacerówkę a to ważne zimą. Ja też chciałam w takim podobnym kolorze, bo był w sklepie, ale mężuś stwierdził, że on chłopca w tym wozić nie będzie bo to kobiecy kolor hahaha uśmiałyśmy się z panią, bo dla nas był to uniwers. kolor, no ale cóż...
Myślę, że możesz śmiało zamawiać :-)

reklama
Mi się w tym Riko Nano jeszcze podoba to, że jest zawieszony na stelażu wysoko :) ja mam 175 cm a Mąż 185 cm więc to jest dla nas ułatwieniem :) dodatkowo kosz też jest zawieszony wysoko i nie będę nim szorować chodników :)
Do tego spora gondola, odsuwana budka, którą spokojnie można uprać i spacerówka, w której nic nie wisi z tyłu. Widziałam Joani, że Tobie też nie podobało się jak w spacerówkach materiał wisiał, więc wiesz o co mi chodzi :)
Jestem ogólnie bardzo zadowolona :) jak zamówię i przyjdzie, wstawię fotki :)

Wiem choco o co chodzi :-) Mój M ma 190 cm więc da nas też wysokość grała pierwsze skrzypce. Mi osobiście nie podobają się te latające szmatki z tyłu a i też podwiewa. U nas jest zszyte z plecami i wiatr mi nie groźny a na płasko spokojnie się rozkłada.
Cieszę się, że mam to z głowy i spisze się jak trzeba (Ty pewnie też :-))

To nasz dzisiejszy zakup :-)

Załączniki

• 1405867850385.jpg
    1405867850385.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 122
Moja bryka wyprana:D zostało wyprać fotelik:DPicture 169.jpgPicture 171.jpgPicture 174.jpg

Załączniki

• Picture 169.jpg
    Picture 169.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 127
  • Picture 171.jpg
    Picture 171.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 121
  • Picture 174.jpg
    Picture 174.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 124
Katka mamy prawie takie same wozki tylko ja mam pirata :) hehe :) fajnie że już wyprany.. my musimy koła sprawdzić i też za pranie się zabiorę :)

Ania i bardzo jestem z niego zadowolona:D Fotelik i spacerówke mieliśmy 3w1.

A propo kół te większe kupowaliśmy nowe bo były w stanie tragicznym...tamte sie nie nadawały do nieczego....;/

reklama
no właśnie a gdzie kupowaliście koła?? bo nie wiem jakie te nasze są.. czy też nie będzie trzeba wymienić...
Ja też jestem mega zadowolona z wózka myśmy w sklepie kupowali 2w1 i fotelik z maxi cosi który też pasuje na ten stelaż :) bo akurat nie mieli na stanie tego z wózka :) :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry