reklama

Wózki, wózeczki

reklama
garbi juz podjełam decyzje i decyduje sie włąsnie na ten, który pokazałam, tak jak radzi pwa warto zwrocic uwage na głeboka gondolke. ja ten moj ogladąłam juz wszerz i wzdłuz w sklepie i ma wszystko co chce miec w wózeczku: duza, pojemna i wentylowaną gondolke, regulowana raczke, pomopwane kólka, miekkie zawieszenie, 5-cio punktowe pasy, jest zwrotny i długo by jeszcze wymieniać. całosc gondolka, spacerówka, fotelik (plus tew wszystkie *******ki: moskitiera, itp) kosztuja ok 2500,00.

Właśnie ja ostatnio oglądam wózki i myślę o tej większej gondoli żeby się maluch zmieścił przez zimę, czyli tak do 7 miesiąca nawet. Doświadczone mamuśki jaki powinna mieć wymiar taka "duża" gondola? W wózku, który mi się podoba miała chyba 75cm dł, czy to nie za mało?

Maqnio, a w tym Twoim wiesz ile ma gondola?

danuska gondola ma wymiary( dł,.szr.wys.) - 86 x 43 x 22 wydaje mi sie ze wystarczy, tylko zastanawiam sie czy nie jest za płytka, ale jak ogladalamw sklepie to wydawała mi sie byc wystarczająca.

To ponad 10 cm dłuższa od tej "mojej", to pewnie ta 75 by była za mała jednak. Muszę jeszcze w sklepach obejrzeć bo na razie to tylko w necie patrzę.

danuska no trzeba pomyslec ze w zimie oprócz bobo ( ubranego grubo) musi sie zmiescic, spiworek kocyk czy cos czym bedziemy malca przkrywały. moze warto jak np. bedziecie kupowac wózeczek spr. w sklepie czy swobodnie miesci sie do niego np. pusty spiworek i czy bedzie miejsce, zeby dzidzie jeszcze wsadzic:)

maqnio ale duża ta gondolka, z mojego pierwszego wózka sprawdziłam to miała wymiary dł/szer/wys - 60/27/20 ale to była taka torba do wózka czyli nazwała bym to dużym śpiworkiem, a teraz gondola będzie mieć dł/szer/wys - 76/31/21 no ale jak mi ta torba wystarczyła na 7 miesięcy pierwsze to niesądzę, żeby teraz nawet ze śpiworkiem miała starczyć na krócej ;) pożyjemy zobaczymy i mam nadzieję że będzie dobrze :-) a który kolorek wybrałaś?

garbi kolorek: zielono-niebieski i jak moj bobo bedzie taki duzy jak wskazuja na to kolejne usg, to ta moja gondolka bedzie w sam raz:-)

reklama
Aż spojrzalam na wymiary mojego wozka.
Gondola ma dl/sz/w 79/33/20 (wymiary wew) :-) a spacerówka 90/32/19 (po calkowitym rozłożeniu) Myślę że dzidzi będzie wygodnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry