Jeśli podoba Wam się wygląd i ciężar nie ma znaczenia(który tak naprawdę jest odczuwalny przy wkładaniu do bagażnika czy wnoszeniu do domu) to będziecie zadowolone z tako jumper x. Sama miałam, teraz mam lekką spacerówkę, i dla mnie pomimo znacznej różnicy w kg spacerówkę prowadzi się gorzej, gorzej podbija i w ogóle. Tako prowadzi się lekko, jest zwrotny, i w rozsądnej cenie, bo uważam że nie ma co ładować kasy w markę, która niekoniecznie jest odpowiednikiem wysokiej jakości, bo i tak większość przesiądzie się na lekkie spacerówki za rok. Z całym szacunkiem, ale jak czytam, że w np. mutsy coś się łamało, coś było wadliwe i to za ok 3000 zł a tako kosztuje w porywach z fotelikiem 1200 i nie spotkałam się nigdy żeby była jakaś wada, która często się ujawniała.. no to sorry.
Z Tako jeżdziłam po śniegach, po plaży, w wodzie oceanu i, po górkach i pagórkach i nigdy nic się nie działo, nie skrzypiało, nie rozwalało. I mimo takiej eksploatacji technicznie nie ucierpiał, nic się z kolorami nie stało, a jak go odsprzedawałam to kupujący dziwili się, że jest to używany wózek, bo nie było żadnych zniszczeń - poza lekkimi otarciami na stelazu, które raczej zrobiłam wkładając do bagażnika.