reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki

reklama
Kamila dobrze, że pytasz :) ja też nie wiadziałam co to te kubełkowe. W sumie nie wiedziałam nawet że jest kilka rodzajów.

A my kupilismy wozek i mamy tez kubelkowe siedzisko i mozna zrobic na plasko ale wtedy nozki lekko w gorze albo na polezaco i wtedy jest wszystko ok a od kolezanki wiem ze dziecia w takim tez sie wygodnie jezdzi czy spi

kamila1982 wydaje mi sie,ze nie ma w Londynie tego wózka. Mojego meza brat z żona mieszkają w Londynie i teraz niedawno kupowali w Polsce taki sam wozek jak my mamy (spodobał im sie nasz) i kurierem wysyłali do Londynu

A my kupilismy wozek i mamy tez kubelkowe siedzisko i mozna zrobic na plasko ale wtedy nozki lekko w gorze albo na polezaco i wtedy jest wszystko ok a od kolezanki wiem ze dziecia w takim tez sie wygodnie jezdzi czy spi

Sysia - prawie każdy kubełek ma tę funkcję że po odchyleniu na płasko nóżki są w górze :) w spacerówkach tradycyjnie rozkładanych masz albo zupełnie prostą linię ciała po rozłożeniu, albo główka jest lekko w górze. Kupując wózek czy taki czy taki warto sprawdzić się dopytać czy był testowany pod względem prawidłowego rozwoju kręgosłupa u maluszka. Ale ja myślę że dcieci i tak w tylu różnych miejscach w ciągu dnia śpią że aż takiego mega znaczenia nie powinno to mieć. Ważne aby maluch chciał jeździć w wózku a jak mu będzie wygodnie to zapewne tak będzie :)

Wirginia oba sa fajne ale zdecydowalabym sie na z landera z wygladuw fajniejszy, ma sporo akcesori i sa to dobre wozki ogolnie . Jesli masz mozliwosc zobacz oba wozki gdzies na zywo, przymierz sie itp. Ja dla corki kupilam z neta i zalowalam bo o ile byl ladny to ciezki, nieporeczny i po 5 mies sprzedalismy go .

Wirginia,
Sysia ma 100% racji! Najpierw sobie wybierz wózek, konkretny model, rok produkcji itp. w sklepie a potem poszukaj w necie bo można kupić nowy taniej albo używany. Ale w ciemno nie kupuj raczej :)

reklama
ja mialam xlandera xa przy Lilce, bylam bardzo zadowolona, warto szukac w swojej okolicy bo czasem mozna trafic uzywany w dobrym stanie, tylko wcześniej trzeba ogladnac

Do góry