Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

widziałam kiedyś, ale nie testowałam. Wersja głęboka jest fajna (80 cm długości to nieźle), ale ja widziałam już w wersji spacerowej na ulicy. Siedzisko było wysoko, wiec dla większych dzieci nie bardzo sie nadawało- tak mi sie wydaje, ze do roku max. Potem to już chyba kombinują i same chcą wejść, zejść- z wysokości to mało bezpieczne ( wiem, ze są szelki, pałąki, chodzi mi o ogólne kręcenie się).Ale ja sie na dzieciach nie znam - i tylko tak sobie kombinuję w głowie.a ja tak na poważnie....czy któraś z was widziała taki wózeczek??? i czy może mi cos o nim powiedzieć??? ..:: BOBO WӚKI DZIECIʃE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: BARTATINA g³ꢯko-spacer+FOTELIK +TORBA![]()
No to super, że podjeliście już decyzję co do wózka dla mnie Roan odpada bo za ciężki i kuzynka powiedziała, że sobie nogi poodbijała o niego.![]()
Jedna tylko nie jest, która miała jakiegoś GRACO z zegarkiem w budce ( nie znam modelu bo dawno o tym rozmawiałyśmy- będzie z 2 lata), bo telepało strasznie jej małym i był wąski.