reklama
A ja tydzień temu kupiłam drugi wózek dla Zosi bo tamten jest ciężki, i odkryłam cuuuudo tylko 5,5 kg z Chicco, poniżej link do moje ruumstera:-)
Wózek Chicco Ponee XS kol. 89
Wózek Chicco Ponee XS kol. 89
A TO WOZEK KTORY JA SOBIE UPATRZYLAM
WÓZEK HAUCK SHOPPER6 JEEP TOFFIE Z ATESTAM @E@ (481171120) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
WÓZEK HAUCK SHOPPER6 JEEP TOFFIE Z ATESTAM @E@ (481171120) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
kamilka !!!
juz mialam upatrzony wozek a teraz juz niewiem bo ten co wkleilas cena fanjna i wozeczek tez ;-)osz Ty ...
juz mialam upatrzony wozek a teraz juz niewiem bo ten co wkleilas cena fanjna i wozeczek tez ;-)osz Ty ...

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Jesli moge cos wtracic,to to ze ja polecam w takich zwyklych spacerowkach(nie parasolkach) taka tacke dla dziecka,u nas sie sprawdzila miliony razy,Dziecku zamontowalam tam zabawke na przyssawke,czy kladlam jakies chrupki itd....
tak jak jest w tym modelu np Babylook Wygodny Wózek Spacerowy - Przekładany (484880134) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Poza tym ten model jest do 25kilo a poprzedni Kamilki do 15 kilo. Ale to jest tylko przyklad.Wazne zeby bylo siedziska jak najszersze tez.Nie mniej niz 35cm.
tak jak jest w tym modelu np Babylook Wygodny Wózek Spacerowy - Przekładany (484880134) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Poza tym ten model jest do 25kilo a poprzedni Kamilki do 15 kilo. Ale to jest tylko przyklad.Wazne zeby bylo siedziska jak najszersze tez.Nie mniej niz 35cm.
moja teściowa chce nam takie kupić na święta..tylko jej się w oczy rzuciło Chicco.ja mam to krzeselko tylko niebbieskie krzesełko do karmienia stolik ARTI Cesar-wys 0zł (488716299) - Aukcje internetowe Allegro
dobrze, ze Chicco już chyba nie produkuje takich. może uda mi się przekonać ją do mojego..:-)
mam pytanie: który byście kolor wybrały?
czy 
reklama
Podziel się: