reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

Widzialam na zywo:tak:rzeczywiscie kola sa naprawde wielkie i w pierwszym momenicie wygladal na takiego masywnego,ciezkiego ale przyjzalam sie chwile i podoba mi sie nawet bardzo:tak::tak:

Co do tego to G sie nie zgadza bo cena straszna jak tylko za wozek-powiedzial :sorry:

reklama
no fakt kola ma mega ale jest drugi chicco ktory wyglada identyko tyle ze juz bez tych kol na poczatku niewiedzialam o co chodzi ale puzniej zajarzyla ze to dwa rozne modele tez z mniejszymi podoba mi sie nawet bardzo

a co do mojego nie narzekam ;-)

Wczoraj jak bylismy w tym ZOO to wozkow,wozeczkow cala masa oczywiscie.Najwiecej wozkow widzialam CONECO tych trafic i innych parasolek,mozna powiedziec 2 na 3 wozki to wlasnie Coneco,na drugim miejscu duzo bylo wozkow Peg perego no i Graco,Chicco.

Ja kupiłam coneco saturn różowy. Biorac pod uwagę, że solarów jak na lekarstwo i płaci się też jak za lekarstwa, a nie byłam pewna czy uda mi się sprzedac volanta, to ten wózek (jego cena) mi odpowiada;-).

Nasz nowy nabytek:-)
DSCF5229.jpg

DSCF5230.jpg

Kondzio w srodku,nie jest zbyt szczesliwy bo wstal wlasnie:sorry:
DSCF5225.jpg
DSCF5226.jpg

Ostatnia edycja:
No i super wozeczek,te kolory Rainbow tak go rozweselaja :-)
A Konbradek jeszcze chodzik uzywa? Ja Klaudii sprzedalam juz daaawno. No ale ja juz dzieci nie planuje wiecej.

Kondzio chodzik czasem jeszcze pcha.chodzi z nim tak smiesznie,albo wlecze za soba:-D:-D:-D
mysle o sprzedaniu tych rzeczy ale mysle tez nad drugim dzieckiem ,wiec...jeszcze raz kupowac:sorry:

Pola ja go mam od jakiś dwóch miesięcy :tak: I jestem zadowolona Jedyne co bym w nim zmienila to kolor bo kupilam granatowy ale to żadna wada
Ogólnie tak fajnie sie nim jeżdzi bo ma z tylu tak jakby wachacze nie telepie chyba ze jakiś gryz czy dziury wielkie na wysokośc oparcia jest praktycznie taki jak mój Atlantic wiec myśle ze wystarczy do 2 lat na pewno a ogólnie jak porównywaląm inne wózki nie są duzo wyższe a nawet za bardzo nie widziałam różnicy Fajnie sie rozklada oparcie bo jedną ręką pięć stopni a w poprzednim byl denerwujący pasek Sklada sie rozklada fajnie mieści sie w malym bagażniku i jest lekki spokojnie go podnosze z Zuza Nie mam porównania z innymi wózkami ale po pompowanych kolach jeżdzi nim sie trochę gorzej Miałam porównanie z wózkiem mini baby desing w praktyce z dziećmi to niebo a ziemia tamten był strasznie twardy nieskrętny że aż ciężko bylo jechać
a zapomnialam ma szerokie siedzisko
Obraz 126.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Mój Multiway też jest granatowy ;-)
na zdjęciu widać, że jest w nim jeszcze sporo miejsca... Fajnie wygląda.
Czytałam gdzieś o nieregulowanym podnóżku, jest to dla Ciebie problem?

Do góry