Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja siostra miała wielofunkcyjny wózek firmy Mamas&papas. Był niewielki, miał fotelik do samochodu i torbę dla mamy. Poza tym był lekki i i bardzo zgrabny. Nie wiem tylko czy jest on dostępny w Polsce. Ktoś wie czy ta firma ma jakiś oddział na naszym rynku?
Ja też kupowalam w zibi_sklep. Jeden z pierwszychwózków jakie sprzedał - jeszcze w zeszłym roku. Za dwufunkcyjny (spacerówka i gondola) w wersji 2009 zapłaciłam 1210 zł. To rzeczywiście byla okazja. O ile pamiętam trzyfunkcyjny kosztował chyba 1548 zł. Ale mamy fotelik na kółkach osobno.
mam wozek od Gabi.Witajcie
mam mały problem odnosnie wyboru wózka, nie chcę wydawać nie wiem jak wielkiej kasy na niego ale musi miec fotelik smaochodowy montowany do stelaża wózka. Znalazłam takie dwa jeden to firmy TAKO Jumper X a drugi tez polskiego producenta GABI, co do modelu wózka to nie znam ale podam nick allegro bo tylko tam można go znaleźc PRODUCENT koła obrotowe pomp+fotelik+gondola+spac (1090439660) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo prosze o pomoc.