• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wózki

dzięki dziewczyny!
Darek Kreciku rzeczywiście cały czas chudnie,ale mimo ze jako taka dieta juz się skończyła,to on nadal je te same rzeczy,przyzwyczaił się :)
AnnoU,w tym roku ominęło mnie pielenie,hihi ;D

reklama
NO NO SUPER FURKA DLA TWOJEGO MALENSTWA JESZCZE RAZ GRATULUJE UDANEGO ZAKUPU.OLU TRZEBA PRZYZNAC ZE NIE TEN WOZEK TOBIE TYLKO TY JEMU DODAJESZ UROKU NIE POMYSL ZLE ŁADNA KOBITKA Z CIEBIE JA JAK SIE ODWAZE W CO WATPIE TO WRESZCIE PUSZCZE PARE FOTEK NA FORUM POZDROWIONKA

no i zapomnialam, mialam napisac, ze ogrodek sliczny, az chce sie w nim siedziec na pewno. a i maluszkowi bedzie milo pospac na swiezym powietrzu:)super:)

Boże OLU tylko pomarzyć o takim ogrodzie ::) ::) ::) Wózeczek też fajny ,ja nawt nie wiem jaki będe miała choć ma dojechać w czerwcu razem z łóżeczkiem od koleżanki której brat co chwilę cos przywozi z niemiec i bidula nie ma co ztym robić .Dobrze że jej się napatoczyłam ,choć i ja skorzystam bo wózek jest w bardzo dobrym stanie i zawsze coś zaoszczędze

reklama
To super ci sie trafiło wiolu,tez chcę taka koleżankę :) Dziewczynki,to tylko nasz skalniaczek przed domkiem,ogród mamy z drugiej strony - to że jest piękny,zawdzięcza ciężkiej pracy mojego męża,jego brata i teściowej :) dziękujemy za miłe słowa :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry