reklama
IIa zgodnie z obietnicą podzielę się moimi spostrzeżeniami na temat wózka;
wizualnie bardzo ładny, ogólnie cieszymy się że go kupiliśmy tym bardziej że małej naprawdę przypadł do gustu

lubi w nim siedzieć wręcz sama pokazuje palcem żeby ją tam posadzić
dziwne bo raczej nie lubi siedzieć w wózkach a ten jakoś jej pasuje
więc sadzam ją i jeździmy po mieszkaniu
ale jest kilka rzeczy które bym "ulepszyła";-)
1. mógłby być ciut lżejszy ;-);-);-)
2. buda zamiast na przylepce mogłaby być przypinana zamkiem (a tak to będzie podwiewało do środka przy wietrze...chyba
)
3. no i ta regulacja oparcia mnie trochę niepokoi, bo jak to urządzenie trzymające się poluzuje to koniec....teraz to jeszcze ok, ale jak maluchy podrosną i będą cięższe

to takie tam moje drobne spostrzeżenia, jak widzisz troszkę marudzę -taka już jestem ale moim zdaniem warto kupić ten wózeczek

już nie mogę się doczekać kiedy wyjadę nim na normalny spacer (a nie taki po pokoju
)
a przy okazji to ten traffic ma tak samo regulowane oparcie jak tu i taką samą wagę, są praktycznie identyczne tylko buda tam głębsza , osłonka na nogi inna, no i cena ciut wyższa
wizualnie bardzo ładny, ogólnie cieszymy się że go kupiliśmy tym bardziej że małej naprawdę przypadł do gustu

lubi w nim siedzieć wręcz sama pokazuje palcem żeby ją tam posadzić
dziwne bo raczej nie lubi siedzieć w wózkach a ten jakoś jej pasuje
więc sadzam ją i jeździmy po mieszkaniu
ale jest kilka rzeczy które bym "ulepszyła";-)
1. mógłby być ciut lżejszy ;-);-);-)
2. buda zamiast na przylepce mogłaby być przypinana zamkiem (a tak to będzie podwiewało do środka przy wietrze...chyba
)3. no i ta regulacja oparcia mnie trochę niepokoi, bo jak to urządzenie trzymające się poluzuje to koniec....teraz to jeszcze ok, ale jak maluchy podrosną i będą cięższe

to takie tam moje drobne spostrzeżenia, jak widzisz troszkę marudzę -taka już jestem ale moim zdaniem warto kupić ten wózeczek

już nie mogę się doczekać kiedy wyjadę nim na normalny spacer (a nie taki po pokoju
)a przy okazji to ten traffic ma tak samo regulowane oparcie jak tu i taką samą wagę, są praktycznie identyczne tylko buda tam głębsza , osłonka na nogi inna, no i cena ciut wyższa

Ila
Zaangażowana w BB
Asiu, dziękuję bardzo. I teraz już sama nie wiem. Niepokoi mnie ta waga, bo jak piszesz jednak jest odczuwalna, a mi zależy na w miarę lekkim wózku (nie mamy auta i do rodzinki, która mieszka ponad 300 km podróżujemy pociągiem). Zastanawiam się teraz nad coneco polo. Mam mętlik w głowie. Najlepiej by było obejrzeć na żywo, ale u nas nie ma takich 

wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Asiu ,to dobrze że marudzisz ,przynajmniej wiesz co chcesz.Jak pisałam on dla mnie jest lekki i jak na razie nie mam do niego żadnych ale ,co do regulacji z początku nie byłam zadowolona z tego ale teraz już się przyzwyczaiłąm
Dziewczyny i co-kupiliście te parasolki
Wiolu???
Bo ja chciałam kupić w sklepie ale kosztowały ZALEDWIE 75 zł no i teraz myślę nad tą z allegro ale nie wiem czy będzie pasowała
a kupić muszę bo mała nie chce mi spać w wózku jak słońce świeci i się wścieka...
Wiolu???Bo ja chciałam kupić w sklepie ale kosztowały ZALEDWIE 75 zł no i teraz myślę nad tą z allegro ale nie wiem czy będzie pasowała
a kupić muszę bo mała nie chce mi spać w wózku jak słońce świeci i się wścieka...Asia - ja parasolki jeszcze nie kupowalam bo wozek narazie jest OK, ale faktycznie ceny sa dosyc niskie (w porownaniu z wozkami oczywiscie). Widzialam duzy wybor u nas parasolek chicco w przystepnych cenach. Jak bede kupowac to zwroce szczegolna uwaga na to zeby (nie tak jak to jest teraz w naszym wozku) raczki byly dwie, osobno, a nie jeden palak. Siaty mozna wieszac
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Asiu jaq kupiłam parasolkę na allegro za 26 zł +koszty przesyłki.Na tej stronce którą podawała Reamonn:-)
Podziel się: