reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wózki

Iza na Allegro 969zł w sklepie 1050 jeszcze jest opcja z fotelikiem i bazą za 1499 ale mozna czasem kupic taniej.Kiedyś facet miał na allegro za 1100 cały komplet tylko kolorki mi się nie podobały.

OPIS WÓZKA:

* Wózek dla dziecka od urodzenia do 36 miesiąca
* W wyposażeniu standardowy nosidełko dla noworodka oraz osłona na nogi
* Lekka, aluminiowa rama o przekroju owalnym
* Grawitacyjny mechanizm składania jedną ręką
* Budka z możliwością przełożenia do przodu
* Dodatkowa osłona w tylnej części budki
* Ruchomy podnóżek, pełna amortyzacja, gumowe koła
* Zespolony hamulec kół tylnych
* Głębokie siedzisko z zabezpieczeniami bocznymi i ruchomym zagłówkiem
* Cztery pozycje oparcia
* Tacka dla rodziców rodziców podwójnym uchwytem na butelkę z zegarkiem zegarkiem termometrem
* Ruchoma- odpinana tacka dla dziecka z pojemnikiem na zabawki, napoje i przekąski
* Duży , opuszczany kosz na zakupy – możliwy dostęp do kosz nawet gdy oparcie wózka jest rozłożone maksymalnie
* Możliwość zamocowania fotela samochodowego AutoBaby II
* Złożony wózek: wys: 88 x szer. 48 x dł. 58 cm
* Waga wózka 15,5 kg

reklama
Calkiem fajny ale ja sie uparlam na porzadne kola, duze i pompowane bo bede mieszkac blisko lasu i musi sie dobrze prowadzic :)

A ja dzis byłam w Wawie w Smyku i sie zawiodłam bo jest bardzo mały wybór wózków i podobał mi się tylko jeden Chicco za...2800zł :( Poza tym babcia kupiła wnusiowi 2 pajacyki i kaftanik,te w rozmiarze 56 :)

Ja też mieszkam blisko lasu :) ale czytałam o tym wózku że się sprawdza na różnych drogach więc pewnie go zakupię ;D

A ja szukam wózka Hauck Traxx Merlin 4 albo Traxx jaguar.I mam problemy bo nie moge go nigdzie znaleźć.A inne nie w chodzą w gre.

Tak tak Aniu,hehe.To wtedy zobaczyłam go poraz pierwszy.To była miłość od pierwszego wejrzenia.Ja go chce zobaczyć na zywo tak żeby móc "pomacać". ;)

Mi też on się podoba jako głeboki ale w spacerówce wydaje mi się że budka jest za mała może się mylę bo tak jak Ty nie widziałam go na żywo.Ja ten mój wózeczek już dawno sobie upatrzyłam i chyba na niego się zdecyduję:) Aha jeszcze jedno nie widziłam na allegro fotelika do tego wózka a Ty jestem ciekawa ile kosztuje. :)

reklama
Do góry