reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wózki

No właśnie po czesku Dyziu... co to za firma, ja mam wózek ROAN typ "Marita" ogólnie jestem zadowolona, chociaż do lekkich on nie należy, pozatym ostatnio coś skrzypi, wkurza mnie to bo nie jest to pomocne kiedy akurat usypiam Mikołaja.

Bo nie zawsze chce spać mi w łóżeczku w ciągu dnia.

reklama
kasiuLLka, po czesku stronke wkleilam bo na polskich nie ma fajnych zdjec :) To wózek Casualplay S6.
Ja tez mam Roana Marite ale nie daje juz rady dzwigac go po schodach, a ten wzielam pod pache bez problemu :) (mimo ze producent pisze ze wzzy niby 12kg, to mi sie zdaje ze mniej :)
Jutro zrobie zdjecia i wkleje :)

Olu, kupiłam w "normalnym" sklepie we Wrocławiu a zapłaciłam taniej niz w internecie :) Za wózek z takim ciepłym okryciem na nózki, siegajacym samej szyjki (zrezygnowalam z kupna spiwora) zaplacilam 1308 pln.

Buziaki,
Mariola

Dyzia, a masz może jakiś adres polskich ston tej firmy?Bo coś mi się ten wózeczek baaardzo spodobał...

reklama
kocia, stronka polskiego importera to CasualPlay to jest podobno inna marka tego samego koncernu co robi mutsy.
Ale na tej stronce nie ma zadnych praktycznych informacji. Na stronce - matce zreszta tez nie za wiele casualplay.com

Poniewaz nasz nowy wozek wzbudza spore zainteresowanie ;) to zrobilam wczoraj i dzisiaj troche fotek i wkleiłam tu :
dyzia81 - strona domowa w Fotosik.pl album Casulaplay S6

Jesteśmy po pierwszym spacerku i jestem bardzo zadowolona :)

Do góry