reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wozki

reklama
Nie wiem czy gondola sie sprawdzi bo ona tylko u gory a na dole wtedy malo miejsca alr mozesz kupic taka miekka i polozyc ja na dole :) ja chyba taka zakupie wlasnie bo i na dole i u gory bede mogla klasc ;)

Akuku no też widzialam takie rozwiązanie, ja ogólnie mam nadzieję ze synek będzie chodził we większości a jeździł tylko na dłuższe wyjścia. Teraz jak gdzieś wychodzimy to staram się żeby szedł

Dziewczyny co do wózka myślałam o czymś takim :
Graco Modes Click Connect Travel System Stroller - Downton - Graco - Babies "R" Us

Oglądałam maxi cosi ale np spacerówka+fotelik kompletnie mi sie nie podoba po za tym tu ta firma jest mało popularna nie widziałam do tej pory w żadnym sklepie nawet wzoru zeby oglądać tylko net, a wiadomo ze chce dotknąć i sprawdzić jak ze złożeniem, czy ciężkie itd..

Odvieramy wozek w niedziele!!!!!

Dzieki loveboiled!! Ta babka która poleciała napisała dzis do mnie, ze dostała caneleona 3, Black edition z adaptorami do nosidelka i raincover za mniejsze pieniadze niż nawet na ebayu!!!

Aaaaaaa! Zesikam sie z emocji

Bunia, na temat tego wózka nie wiem nic, więc nie pomogę. Ale jak dziewczyny pisały, w nosidelku malucha cały czas miec nie jest chyba najlepsze, muszę poczytać o nim. Kolor super!

Anney!!!! Sikaj! Nie krępuje się!!! WIEM CO CZUJESZ!!! Tylko jak Ty wytrzymasz do niedzieli!!!

Bunia - jeśli chodzi o wygląd bardzo mi się podoba. W zależności czym się kierujesz. Czy potrzebny ci cieżki czy lekki wózek ( bo np ja musiałam swój trzymać w bagażniku i dużo autem jeżdżę więc mi zależało na gabarytach i wadze) Jak sie składa itp. Jakie macie auto, czy o bagażnika wejdzie itp. Poczytaj fora i opinie może to coś pomoże.

edit: bunia popatrz sobie na review na youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=RtN23rR6UGI

Ostatnia edycja:
reklama
:-DWłaśnie pupui, jak ja wytrzymam do niedzieli :-) Ale pojadę z moim chłopcami go odebrać :-)

Love, ty mieszkasz w tej miejscowości?
Tak, odbieram osobiscie. Jutro będzie go prala :-)

Dzieki raz jeszcze!!!! Na prawdę doceniam bardzo.

Do góry