Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie wiem czy gondola sie sprawdzi bo ona tylko u gory a na dole wtedy malo miejsca alr mozesz kupic taka miekka i polozyc ja na dole ja chyba taka zakupie wlasnie bo i na dole i u gory bede mogla klasc
Akuku no też widzialam takie rozwiązanie, ja ogólnie mam nadzieję ze synek będzie chodził we większości a jeździł tylko na dłuższe wyjścia. Teraz jak gdzieś wychodzimy to staram się żeby szedł
Oglądałam maxi cosi ale np spacerówka+fotelik kompletnie mi sie nie podoba po za tym tu ta firma jest mało popularna nie widziałam do tej pory w żadnym sklepie nawet wzoru zeby oglądać tylko net, a wiadomo ze chce dotknąć i sprawdzić jak ze złożeniem, czy ciężkie itd..
Dzieki loveboiled!! Ta babka która poleciała napisała dzis do mnie, ze dostała caneleona 3, Black edition z adaptorami do nosidelka i raincover za mniejsze pieniadze niż nawet na ebayu!!!
Bunia, na temat tego wózka nie wiem nic, więc nie pomogę. Ale jak dziewczyny pisały, w nosidelku malucha cały czas miec nie jest chyba najlepsze, muszę poczytać o nim. Kolor super!
Anney!!!! Sikaj! Nie krępuje się!!! WIEM CO CZUJESZ!!! Tylko jak Ty wytrzymasz do niedzieli!!!
Bunia - jeśli chodzi o wygląd bardzo mi się podoba. W zależności czym się kierujesz. Czy potrzebny ci cieżki czy lekki wózek ( bo np ja musiałam swój trzymać w bagażniku i dużo autem jeżdżę więc mi zależało na gabarytach i wadze) Jak sie składa itp. Jakie macie auto, czy o bagażnika wejdzie itp. Poczytaj fora i opinie może to coś pomoże.