reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wozki

My na razie wstrzymujemy sie z kupnem wózka i łóżeczka, chcoiaż przeglądam aukcje i jak trafi się jakaś perełka to nie bede sie zastanawiała:D

reklama
Anney cuuudo[emoji7] i ta cena

Moj ponad 2 lata temu z maxicosi wyniosl mnie jakos 800 eur. Sprowadzalam nowy ze sklepu z holandii. I mialam farta z cena bi akurat wyprzedawali cameleona 2 i ja wlasnie chcialam go kupic ale ze w kolorze ktory chcialam juz nie mieli to powiedzili ze sprzedadza mi nowy model w tym kolorze i po tej samej cenie[emoji1] a wg ceny rynkowej wraz z maxicosi kosztowalby mnie ponad 1000 eur.

Anney fajny zgrabny wózeczek :)

My od dwóch lat jesteśmy w posiadaniu takiego modelu, w kolorze jasnego fioletu

X-Lander X1

Celowo zalezało nam na dużych pompowanych kołach, nieskrętnych, bo mieliśmy w planach ,liczne wyjazdy i wędrówki (mój syn jako ciężki alergik, niestety pokrzyżował nam te plany). Wózek jest ciężki i całkiem spory, niezniszczalny. Przejade wszędzie, plażę, lasy, śniegi. Z czasem żaluję, że nie ma skrętnych kół, bo byłoby mi łatwej manewrować, ale trudno. Z drugiej strony jak wyjde na spacer z parasolką, małe skrętne koła, to mi się nawet na torach potrafią zablokować ;)

I też mi pomocnik rośnie

Załączniki

• 1426508354535.jpg
    1426508354535.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnie prawie dwie godziny siedzę i oglądam na necie wózki.. Dzisiaj używki i kurde coraz bardziej mi sie bugaboo podoba np cameleon albo frog.. Tylko nie mam nigdzie w sklepie na żywo ogladnac musiałabym jeździć do ludzi i te używki lookac.. Ale maja np gondola+spacerówka+adapter do fotelika i jakieś osłonki o dodatki w zestawach i sie chyba opłaca na pewno taniej niz nowy, zwłaszcza ze fotelik byśmy wtedy nowy kupili..
Któraś tez myśli o takim?

bunia - anney właśnie przywiozła wczoraj swoja zdobycz i cinamona ma bugaboo też. ja jakbym mogła cofnąć czas też bym się nie zastanawiała ale mam już wózek po Josi a po roku mi małw przejdzie do joggera gt.

Pojeździj po ludziach. Wózek wart. A fotelik też możesz kupić używany. bezwypadkowy do tego bazę do auta (ja mam maxi cosi cabriofix i kupiłam już bazę)

Ja żałuje, że nie kupiłam wcześniej bugaboo ale już za poźno, a szkoda mi dodatkowo wyrzucać kase, tym bardziej że mam co kupować (w domu będzie na co wydawać)

Bunia nie wiem jak bugaboo, ja kupiłam ze 3 tygodnie temu Peg Perego Book Plus używany, w piątek dokupiłam do niego gondolę. Całość wyszła mnie 1300zł a za ten sam zestaw, ale nowy zapłaciłabym 3300zł także różnica spora! A wózek w stanie idealnym, serio!

Ja tez uważam ze używane nie sa złe.. Sa rzeczy na ktore lepiej wydać i sie poświecić oczywiście.. Ale jak ktoś sprzedaje wózek który wyglada bardzo dobrze bo np rzadko wychodził albo "na dobre warunki" itp to czemu nie skorzystać jak nowy to tylko większa kasa .. Wlasnie Peg perego tez były ale tylko dwa modele (nie pamietam nazwy) ale z wyglądu średnio.. Ale wiadomo trzeba pooglądać na żywo, podotykac, bo zdjecia rożne ludzie robią i rożnie opisują ..

reklama
My zastawialismy sie nad bugaboo ale chyba jednak cos tanszego wezmiemy- teraz na tapecie jest maxi cosy Mura 4 kolowy... Ciezki ale dobry na wertepy podobno- czy Keira's z Was miala taki wozek?

Do góry