reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wozki

Zazdroszczę,że macie juz wytypowane wózki, które chcecie. Ja nadal nie wiem co wybrać, potrzebuje taki co będę mogła po lesie jeździć, bo u mnie to wioska, pola i lasy

reklama
Nie znam mury ale wiem, ze ciężkiego wózka już nigdy bym nie kupiła. Mój bebecsr ważył 20kg i zryl mi totalnie kręgosłup.

dlatego teraz bugaboo, bo żadne pieniądze nie oddadzą mi moich dysków w kręgosłupie i już nie mam zamiaru sikac pod siebie z ucisku na nerw.

Zależy jak wysoko mieszkasz, samochód, gdzie będziesz go targać, bo nie łudźcie sie,ze mężowie bedą wam pinagali w dzień. Oni bedą w pracy,

W USA używane w świetnym stanie są jeszcze tańsze nuz w Europie.

cinamona, masz cameleona 3?
Ja już nasz spakowalam i poszedł pod dach, ale 2dni go glaskalismy :-)

Anney tak mam 3. Niedlugo bede musiala sie za niego wziasc. Umiyc rame i kola i poprac to co z materialu.

W es sa one bardzo popularne i uzywany mozna kupic gdzies za 500 eur z dodatkami.
Jak juz bak nie bedzie w nim jezdzil to tez bede probowala sprzedac.

Lilija jezeli moge Ci doradzic to najlepszy na Twoje tereny bedzie wozek retro z duzymi kolami. Komfort dziecka najwazniejszy ;-)
Myślałam o nim, ale retro jednak wydaje mi sie zbyt duży.
Mam dom parterowy, nie muszę znosić ani podnosić wózka. Co byście poleciły?

Jest duzy i gondola na dluzej starczy. Wkleje zdjecie jaki ja mam

Załączniki

• 1426682974229.jpg
    1426682974229.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 94
Ja mialam na poczatku ze skretnymi kolami ale sie pozbylam bo sie nie nadawal na takie tereny tylko do miasta i chodniki. Na dziurach by sie dziecku glowa urwala a spanie nie wchodzilo w gre bo ta trzesienie i walenie na boki ja wybudzalo i plakala. To jest firma kajtex poszukaj na allegro ja z allegro zamawialam i jest tani ja za wszystko placilam 1700 zl za nowy. Jestem bardzo zadowolona . Minusem moze byc to ze gondola jest plastikowa to znqczy wszystkie sa plastikowe tyle ze w innych wozkach obite materialem a tu nie.

reklama
Wszystkie wozki ze skretnymi kolami sa sztywne i twarde a ten to sama przyjemnosc z jazdy na dziurach dziecko plywa w wozku a nie wali na boki .

Do góry