reklama
anney
Fanka BB :)
Nie znam mury ale wiem, ze ciężkiego wózka już nigdy bym nie kupiła. Mój bebecsr ważył 20kg i zryl mi totalnie kręgosłup.
dlatego teraz bugaboo, bo żadne pieniądze nie oddadzą mi moich dysków w kręgosłupie i już nie mam zamiaru sikac pod siebie z ucisku na nerw.
Zależy jak wysoko mieszkasz, samochód, gdzie będziesz go targać, bo nie łudźcie sie,ze mężowie bedą wam pinagali w dzień. Oni bedą w pracy,
dlatego teraz bugaboo, bo żadne pieniądze nie oddadzą mi moich dysków w kręgosłupie i już nie mam zamiaru sikac pod siebie z ucisku na nerw.
Zależy jak wysoko mieszkasz, samochód, gdzie będziesz go targać, bo nie łudźcie sie,ze mężowie bedą wam pinagali w dzień. Oni bedą w pracy,
lilka-1986
Lilija jezeli moge Ci doradzic to najlepszy na Twoje tereny bedzie wozek retro z duzymi kolami. Komfort dziecka najwazniejszy ;-)
Anney tak mam 3. Niedlugo bede musiala sie za niego wziasc. Umiyc rame i kola i poprac to co z materialu.
W es sa one bardzo popularne i uzywany mozna kupic gdzies za 500 eur z dodatkami.
Jak juz bak nie bedzie w nim jezdzil to tez bede probowala sprzedac.
W es sa one bardzo popularne i uzywany mozna kupic gdzies za 500 eur z dodatkami.
Jak juz bak nie bedzie w nim jezdzil to tez bede probowala sprzedac.
lilija
Myślałam o nim, ale retro jednak wydaje mi sie zbyt duży.Lilija jezeli moge Ci doradzic to najlepszy na Twoje tereny bedzie wozek retro z duzymi kolami. Komfort dziecka najwazniejszy ;-)
Mam dom parterowy, nie muszę znosić ani podnosić wózka. Co byście poleciły?
lilka-1986
Borysiatko
lika a co to za model? Bo ja też na wsi mieszkam
I pewnie jakbym miała ze skretnymi kołami to i tak musialabym blokowac
lilka-1986
Ja mialam na poczatku ze skretnymi kolami ale sie pozbylam bo sie nie nadawal na takie tereny tylko do miasta i chodniki. Na dziurach by sie dziecku glowa urwala a spanie nie wchodzilo w gre bo ta trzesienie i walenie na boki ja wybudzalo i plakala. To jest firma kajtex poszukaj na allegro ja z allegro zamawialam i jest tani ja za wszystko placilam 1700 zl za nowy. Jestem bardzo zadowolona . Minusem moze byc to ze gondola jest plastikowa to znqczy wszystkie sa plastikowe tyle ze w innych wozkach obite materialem a tu nie.
reklama
lilka-1986
Wszystkie wozki ze skretnymi kolami sa sztywne i twarde a ten to sama przyjemnosc z jazdy na dziurach dziecko plywa w wozku a nie wali na boki .
Podziel się: