• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wozki

Zazdroszczę,że macie juz wytypowane wózki, które chcecie. Ja nadal nie wiem co wybrać, potrzebuje taki co będę mogła po lesie jeździć, bo u mnie to wioska, pola i lasy

reklama
Nie znam mury ale wiem, ze ciężkiego wózka już nigdy bym nie kupiła. Mój bebecsr ważył 20kg i zryl mi totalnie kręgosłup.

dlatego teraz bugaboo, bo żadne pieniądze nie oddadzą mi moich dysków w kręgosłupie i już nie mam zamiaru sikac pod siebie z ucisku na nerw.

Zależy jak wysoko mieszkasz, samochód, gdzie będziesz go targać, bo nie łudźcie sie,ze mężowie bedą wam pinagali w dzień. Oni bedą w pracy,

Anney tak mam 3. Niedlugo bede musiala sie za niego wziasc. Umiyc rame i kola i poprac to co z materialu.

W es sa one bardzo popularne i uzywany mozna kupic gdzies za 500 eur z dodatkami.
Jak juz bak nie bedzie w nim jezdzil to tez bede probowala sprzedac.

Jest duzy i gondola na dluzej starczy. Wkleje zdjecie jaki ja mam

Załączniki

• 1426682974229.jpg
    1426682974229.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 103
Ja mialam na poczatku ze skretnymi kolami ale sie pozbylam bo sie nie nadawal na takie tereny tylko do miasta i chodniki. Na dziurach by sie dziecku glowa urwala a spanie nie wchodzilo w gre bo ta trzesienie i walenie na boki ja wybudzalo i plakala. To jest firma kajtex poszukaj na allegro ja z allegro zamawialam i jest tani ja za wszystko placilam 1700 zl za nowy. Jestem bardzo zadowolona . Minusem moze byc to ze gondola jest plastikowa to znqczy wszystkie sa plastikowe tyle ze w innych wozkach obite materialem a tu nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry