Olka 87, loveboiled szukacie podwojnego ? ja polecam Britax b dual , nie wiem ile w pl kosztuje, ale ja tu kupiłamhttp://www.pramworld.co.uk/catalogsearch/result/?q=britax+bdual
ale nie ma tego koloru co ja mam nie wiem czemu, wczoraj chyba był... w każdym razie za 1000 zl wyszedł mnie wozek z dwoma siedzeniami i do tego dokupila fotelik za 500 zl i baze do auta za 250...czyli 1750 aa i do tego adapter żeby fotelik mogl być na dole (do góry daja adaptery od razu) i 250 zl ten adapter...czyli 2000 wyszlo mnie za wszystko - ale uważam ze to nie dużo jak na taki wozek

. jeszcze może gondolke dokupię ale nie wiem bo ja i tak więcej w foteliku będę wozic wiec chyba po prostu śpiworek cieply wystarczy

uf ciesze się ze kupiłam bo już go nie ma ;/
ten wozek jest super, dwoje dzieci może lezec, co jest dla mnie mega ważne, budki się otwierają zamykają po cichu (miałam wozek w której prostowanie budki strzelalo... fotelik odczepiasz i przyczepiasz jedna reka ! wiec super przy dwojce - w poprzednim wozku musiałam uzyc dwóch rak i kolana ;/ można uzywac jako pojedynczy i tez ladnie wygląda, ma duzy kosz na zakupy do którego masz zamki z bokow i z przodu

folia p.deszczowa w zestawie, adapter do podniesienia budki w gornym siedzeniu jak dziecko wysokie
dobra bo reklamuje. ale jakbys miała pytania to dawaj

a i ma błotniki wiec dziecko na dole palcow nie wkręci w kola