Dziewczyny, a ilu miesięczne dziecko przesadzałyście już do spacerówki? Wiem, że każdy maluch jest inny, ale tak mniej więcej? Muszę iść do sklepu z wózkami już z wyobrażeniem jak duże dziecko chcę, żeby tam się mieściło, biorąc pod uwagę, że maleńka może być długa po mamusi
reklama
ewelak
Zosinkowa Mama
Thriade My przesadziliśmy Zosię jak miała pół roku. Już totalnie się nie mieściła w gondoli.
Klara171
Fanka BB :)
Thriade -Starszaka-a był większy i grubszy przesadziliśmy jak miał 5 mcy-około 76 cm i 8kg ( z książeczki czytam
) ,Młodszaka jak miał 7mcy( 78 cm i 7 kg)-ale ja mam dzieci zimowe .no i siedzieli już dobrze
teraz szukam gondoli takiej ,żeby conajmniej do lutego/marca powozić w niej ...
znalazłam ,że mutsy ma dosyć sporą -musze pooglądać
teraz szukam gondoli takiej ,żeby conajmniej do lutego/marca powozić w niej ...
znalazłam ,że mutsy ma dosyć sporą -musze pooglądać
P
pani.olga
Gość
koleżanki córka ma 7 miesięcy i waży ok. 10 kg, też już od jakiegoś czasu jeździ w spacerówce.
Bebetto Torino będzie na razie tylko w tym kolorze, trochę jasny
Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - TORINO
Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - TORINO
P
pani.olga
Gość
Bebetto Torino będzie na razie tylko w tym kolorze, trochę jasny
z opisu wynika, że będzie tylko biała rama, dla mnie odpada.
kornelia1802
Fanka BB :)
Ja widziałam na ich facebooku jeszcze wersję brązową i brązowo-beżową
też ładne
) a co do ramy to chyba tylko biała... ale mi się właśnie ta biała podoba najbardziej

reklama