Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dzisiaj wolne..tzn. zajecia sa, ale jak bym pojechala to spoznilabym sie 1.5h, a po godzinie juz by byl koniec zajec, wiec krotko mowiac nie oplacalo sie....
malaga powodzenia na egzamienie, na pewno wszystko super napiszesz
A ja sie musze pochwalic, ze zostaly mi juz tylko 2 egzaminy, wszystko pozostale mam juz do przodu.
Co prawda te co zostaly to magia totalna i nie wiem jak sie mam zabrac za nauke tych przedmiotow, ale musze byc dobrej mysli bo chce sie jak najszybciej obronic
Nie było egzaminu Pani wystawiła nam oceny na podstawie prac, które kiedyś oddawaliśmy.. Nie przyłożyłam się wtedy, nie wiedziałam, że to może być na zaliczenie No i mam tróję Same piątki i czwórki i trója z matematyki, którą naprawdę dobrze umiem : Nieważne - ważne, że zaliczone i jeszcze tylko jeden egzamin, dwa zjazdy i koniec studiów ;D
Poza tym rozmawiałam z mężem, na temat dziecka.. Zastanawiamy się, czy by nie spróbować w lipcu.. Nawet gdyby się udało, we wrześniu nie byłoby jeszcze nic widać Tyle, że nigdy nic nie wiadomo, co z tą pracą : A jeśli zajdę w ciążę i od września znów dostanę umowę na zastępstwo?? : Tego się najbardziej obawiamy..
Zobaczymy...
Tak sie zastanawiam czy ciaza twojej siostry nie podzialala pozytywnie na twojego meza - stal sie lagodniejszy w tej sprawie, juz nie jest tak bardzo na nie, tylko sam mowi, ze by chcial.. bardzo mnie to cieszy