reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Też tak mam Agnezzz... Ciężko jest ze świadomością, że gdyby się w "te" dni postarać, zasiałoby się może małą fasoleczkę, a NIE MOŻNA... :mad:

reklama
Witaj N Agga..:)
ale powiem Wam dziewczęta, ze jak raz sie spróbuje..to poxniej tak już sie chce i chce..i nie myśli sie o tym..:)bynajmniej tak było ze mna i mopją ta koelzanką, ktora rodzi za niecałe 3 miesiace;)

Witajcie Dorka i ilinka :D

Dorka pisze:
ale powiem Wam dziewczęta, ze jak raz sie spróbuje..to poźniej tak już sie chce i chce..i nie myśli sie o tym..:)bynajmniej tak było ze mna i mopją ta koelzanką, ktora rodzi za niecałe 3 miesiace;)

Wierzę, Dorka, wierzę...
Strasznie bym chciała, ale to nie wystarczy. Musimy poczekać. Zobaczymy, czy wszystko ułoży się po naszej myśli... Życie lubi płatać figle... Ale wolę nastawić się optymistycznie :) Nic nie da dołowanie się ;)
Dlatego codziennie tu do Was zaglądam i czytam sobie Wasze wypowiedzi - od razu lepiej się czuję :D
I patrzę na linijeczki zaciążonych - piękne!! :D
Ostatnio śniło mi się, że zaszłam w ciążę i pierwszą myślą było - muszę wstawić linijeczkę na BabyBoom :laugh: :laugh: :laugh:

No ładnie N Agguś:)..to uzależnienie..ale przyznam sie, ze podobne sny mam czasem..ostatnio;)..wczoraj sniły mi się dwie kreseczki..ale takie tu widoczne..napisane;)..i nic wiecej ze snu nie pamiętam

Takie sny niech się śnią ::) Mi się też co jakiś czas śni że jestem w ciąży, rodzę dzidziusia. rodzę najczęściej dziewczynkę:) Ciekawe czy to taki proroczy sen???????????

Właśnie dziewczynki szkoda ,że nie da się wszystkiego tak dokładnie zaplanować-my z męzusiem np.planowaliśmy ,że z drugą dzidzią zajde w ciąże tak gdzieś marzec ,kwiecień no najpużniej maj -dobre sobie  :(  a tu już koniec czerwca a ciąży jak nie widać tak nie widać  :( a my juz tak BAAAARDZO pragniemy tej dzidzi  :) no i gdzie ona gdzie  ???

my postanowilismy sobie kiedyś tam, ze w czrewcu(z wielu powodów) zaczniemy starania..i choć nie wiem..boję sie..i mam szereg watpilosci..czy oby..to..jakoś tak..nie mogłam już wiecej meza zwodzić....bo ze mna może być trak całe życie-postanowiłam zaufac:)jego intuicji, ze to już-i z kazdym dniem-jak pisałam bardziej pragnę dzidziusia..Chyba dorastam ::)nie?

reklama
Do góry