reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Jak wszystko pójdzie po mojej i męża myśli, to może będziemy się "razem" starać, Agnezzz ;D My też myślimy z nadzieją o wiośnie 2006 :D

reklama
no to super N Agga :d Ja już się nastwiam, że co jak co ale wiosną 2006 nie ma już odwrotu , koniec i basta. Dzidzia musi być, bo pokoik ciągle czeka pusty na nią :p

Zyczę Wam tego dziewczyny!-Ja jeżeli teraz lipiec/sierpien nie uda sie to też wstrzymujemy się do kwietnia2006

ano Agnezzz..a wczoraj dzwoniła moja kumpela ..w ciazy..ja zdwoniłam do innej..też w ciazy..dziś byłam u koleżanki ma dzidziusia 3 letniego..buu-ja też tak chce- niedlugo ..ba już zostalam sama:(..co zrobić..trzeba uzbroić sie w cieprliwosc...

W końcu udało mi się choć trochę zaległości nadrobić :D
A teraz pędzę na zajęcia - tak mi się nie chce :(

Życzę Wam wszystkim udanej niedzieli :D U nas słoneczko pięknie świeci - oby tak cały dzień... :-*

Dziękuję N Agga..choć razcej już nocki-..bo dzien dobiegl konca....:)-KOlorowo-kudłatych..zaraz zmykam do meżusia:)
kiss!

reklama
eee..przyszła @w 31 dc.....to jnic..moze to dobrze..bo ten wyjazd..a jak tak czytam..jak bardzo kruche to male życie w nas..to moze faktycznie..dwa..trzy miesiące nie zrobią dla mnie róznycy większej..a zadbam o siebie..i bedzie to okres mniej stresowy niż teraz..:)..Dziękuję Elżbietko za zainteresowanie-dużo buzaiczkow i fasoleczek!:):)

Do góry