reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Oj dawno mnie tutaj nie było...
Z różnych powodów, trochę dlatego, że oczka muszę oszczędzać, trochę dlatego, że internetu ciągle nie mamy :mad:

No i co zobaczyłam ??? Izabelka i Dodeczka w ciąży !!!

GRATULUJĘ DZIEWCZYNY !!!!

Oj, ale mam czytania... A internet chodzi jak... :mad:

Pozdrawiam wszystkich, i witam "nowe" dziewczyny :D

reklama
Witaj N Agga po przerwie. Widziałaś ile się wydarzyło podczas Twojej nieobecności...
A my nadal musimy czekać nie ;) Biedne my hihi :D
Ale my też będziemy miały swoje 5 minut.
Za to teraz musimy mocno kibicować pozostałym dziewczynom !!!

Jasne Agnezzz..jasne..dołączam do planujacych:)..ale juz sama czasem nie wiem..zawsze jest cos...co nie pozwala..i jakoś taki pesymizm mnie ogarnął..a moja kumpela w ciazy mówi..Dora TY zawsze cos..razem mialysmy sie starac..razem byc w ciaży...Ja dł sie starałam..teraz jestem ku koncowi..a Ty zawsze cos..i mówi, ze nie wierzy, bym w tym roku, tak jak chcę..planuję, zaszła...bo znowu coś wymyślę..i będe sie wstrzymywała...jej..aż sie boję. Moze ma rację....??..MOze ja jeszcze nie dorosłam..??:(....to wszytko mnie za bardzo przeraza...................choć pragnę...

Ja momentami już jestem w 100% pewna, że już niedługo na pewno będę się starała, a potem nagle coś mi do łba strzeli, że jeszcze może to lub tato się w domku zrobi i ochota mi odchodzi...najlepsze wyjście zatem to wpadka :D

i wtedy szybko trzeba wdrapać się na górkę i mocno mocno uśmiechnąć...bo doły są do bani :D
Przyjdzie na nas czas....niebawem...lalalala :D

Tak zaplanowanej wpadki chyba jeszcze nie było, nawet @ przyszła tak, że na urlopie będzie najlepszy czas na "wpadanie"! Oby celne!

reklama
Do góry