reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Też mi się ten pomysł spodobał :D

A teraz czekam aż mi się @ rozkręci ::) Myślałam, że może dzisiaj, ale nie, nagle bóle zniknęły. A we wtorek chciałam na grzybki jechać ::) Jak znam życie to właśnie we wtorek mnie dopadnie ta wstręciucha :mad: Albo jutro :mad: A wtedy nici z wycieczki do lasu, bo po pierwsze tam nie ma ubikacji, a po drugie - będę się zwijać z bólu - jak zwykle przez dwa pierwsze dni @ :mad:

witajcie!!! a ja myslalam ze tu tylko dziewczyny ktore sie naprawde staraja :) a tu taka niespodzianka,panie ktore dopiero zaczna starania. My zaczynamy w lutym.Chyba ze bede sie musiala zaczczepic na rozyczke to miesiac pozniej.(Zaszczepie sie w polsce w grudniu jak przyjade na swieta bo w Holandii rzadnemu lekarzowi nie przyjdzie do glowy wyslac cie na jakiekolwiek badania.)Pojedziemy sobie na narty do Niemiec i po calodziennych szalenstwach na stoku wieczorkiem w przytulnym hoteliku zaczniemy mission baby. ;)

Kindzia100 jak widzisz jest nas trochę tutaj jeszcze nie starających się, tylko planujących rozpoczęcie starań ;) WIęc sama nie jesteś ;)

reklama
Do góry