reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

I nie pojadę na grzybki jutro, jestem taka zła :mad: Dziś 28 dc, skurcze ustały - to jest taka cisza przed burzą :mad: Jak będę w pracy to mnie zaleje wstręciucha, albo właśnie jutro :mad: To wszystko siedzi w mojej głowie normalnie - sama tym głupim stresowaniem i myśleniem przestawiam sobie okres ::)

reklama
grrr...pisałam posta i mi go wcięło i musze od nowa :mad: :mad: :mad:

no dobra, to jeszcze raz.

Właśnie zobaczyłam na bieliźnie zabarwiony śluzik. To znak, że za kilka dni przyjdzie @. Wszystko by sie zgadzało bo zrobiłam sie złośliwa, uparta i niedotykalska >:D No i pewnie jak zwykle przyjdzie na weekend jak mam zjazd. Kumpele w zeszłym roku nabijały się ze mnie, że ja co chwilę jak była szkoła jechałam z @. Niecierpię tego.

Agutek - mamy tak samo - tzn. dostaję zawsze wtedy, kiedy nie chcę, mam zjazd, jadę na grzybki, itp. :D
Ja też się teraz zrobiłam uparta, niedotykalska i złośliwa >:D Wczoraj odrobinkę "poleciało", dziś już sucho ::) Może jeszcze jutro nie przyjdzie??? Ale by było super...

Haha malaga to my ciągniemy ten sam wózek ;)
Starania za kilka miesięcy, takie same objawy przedmiesiączkowe, jeszcze może @ dostaniemy w tym samym czasie ;D ;D ;D

ejjj dziewczyny tro jakas zmowa??? ja tez przed @ chodze jak bomba zegarowa. ;D nawet moj jedyny lyka wieczorna porcje witaminek jak grzeczny chlopczyk bez chowania sie pod koludre albo udawania ze spi.Wie ze w tym czasie mogloby to grozic smiercia albo trwalym kalectwem ;D

Mysle, ze to juz taka nasza kobieca uroda, ze wraz ze zmianami hormonalnymi zmieniaja sie nam nastroje. W koncu nie bez powodu istnieje powiedzenie "kobieta zmienna jest" ;)

Ja wlasnie jestem wkurzona na moj bank. Od piatku do dzisiaj rano robili jakies zmiany w numerach kont i systemie, przez co nie mialam dostepu do konta przez neta. Dzisiaj system ruszyl, ale jest tak przeciazony ze nie mam szans na zalogowanie sie. A musze zrobic przelewy. Nawet nie wiem ile kasy mam na koncie a byla wyplata i nie moge tego sprawdzic. No wsciekam sie, czwarty dzien bez dostepu :mad: :mad: :mad: >:D >:D >:D

reklama
Do góry