reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Hej Dziewczyny :) Wróciłam z pracy niedawno, zjadłam obiadek, a teraz odpoczywam :)

Ja też z Małopolski, jak Monika, i też u nas śniegu duuuużo :D I mrozik, więc nie topnieje :D I prognozy są dobre, w święta powinien śnieżek leżeć :D

Witam Wszystkich :D

Jeszcze tylko dwa dni i wolne, hurra !!! :D Strasznego mam lenia, a tu pasowałoby cosik posprzątać ::)

Uciekam :)

Życzę miłego dnia :D

Hej!

u mnie dalej topnieje snieg, temperetura na plusie. W sobote zatem pewno nici ze sniegu :(

Co do przygotowan do swiat to nic nie mam zrobione. Musze dzisiaj jechac w koncu do rodzicow i sie dorzucic, bo oni wszystko przygotuja. Mam tylko prezent dla meza. Zastanawiam sie nad jakimis drobiazgami dla rodzicow (postanowilismy ze prezentow nie robimy) tak zeby jednak nie isc w ogole z pustymi rekami. Ale nie mam zieloengo pojecia co moglabym kupic. A zostaly dwa dni ::) ::) Macie moze dziewczyny jakies pomysly? Nie chce isc z kolejnymi skarpetami czy rajstopami :| Pomozcie, please :-[

Witam moje Kochane :D

Chyba muszę się wypisać z Grona Wpadkowiczek :(

Mój mężuś w końcu zatęsknił za fasolką i wczoraj ustaliliśmy że od teraz zaczynamy starania o dzidziusia ;D

Tak się cieszę ;D ale też boję się rozczarowań :(
Musze wierzyć że wszystko się ułoży!!!

Wypisuję się z Wpadkowiczek ale będę z wami cały czas ;)

wow, moniko, gratuluje!! napewno sie uda!!

Agutku,ja tez mam zawsze ogromny problem z prezentami dla rodziców i dla meża ::). moze jakies rekawiczki ładne, krawat, koplet chusteczek dla taty, fajną płyte cd, paluszki-akumulatorki+ładowarka..., długopis/pióro, książka, perfumki niedrogie ;), czekoladki...
nie mam pojecia ::)

No widzisz Agutku...Elżbietka podala Ci całą liste prezentów!!!

Elżbietko...u Ciebie to full serwis ;D...od medycyny po prezenty... ;) super że jesteś z nami!!!!

reklama
Elzbietko dzieki :)
Juz postanowilam, ze kupie jakies slodycze. Bo prezentow mialo nie byc, a nie chcialabym isc z zupelnie pustymi rekami. Poza tym oprocz rodzicow bedzie rodzenstwo, wiec slodycze beda najabrdziej uniwersalne. :)

Do góry