reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Agutku trzymam mocno kciuki za Ciebie chociaż wiem, że jako Waga wzbraniasz się przed losem ;D musi być wszystko obliczone i wymierzone a może się mylę? ::)

reklama
moniolek pisze:
Agutku trzymam mocno kciuki za Ciebie chociaż wiem, że jako Waga wzbraniasz się przed losem  ;D musi być wszystko obliczone i wymierzone a może się mylę?  ::)

moniolku doskonale wiesz, ze trafilas w sedno! Wszystko obliczone, przemyslane 10 razy w ta i z powrotem. No coz - typowa Waga nie  ;)
Ja za ciebie tez trzymam kciuki ;D

Agutek to Ty jak moja siostra Waga ;) ... tyle ze ona jakas "inna" waga jest ;D .. wszystko spontan ;) .. zreszta to chyba mamy rodzinne ;)

MoniQa pisze:
Agutek to Ty jak moja siostra Waga ;) ... tyle ze ona jakas "inna" waga jest ;D .. wszystko spontan ;) .. zreszta to chyba mamy rodzinne ;)

Hihi to ona jakas dziwna waga jest :laugh:
Mi sie zdarzy byc spontaniczna ale chyba na innych zasadach - nagle wpadam na pomysl wyjazdu na wakacje - i to jest ta spontanicznosc, a za chwile ona juz przygasa bo ja pol roku przed wakacjami juz siedze i planuje caly wyjazd, co, gdzie i jak ::) ::) ::)

Dzien doberek!!!!!
Jak tam dzisiaj samopoczucie?
Moj suwaczek pokazuje, ze za 5 dni @ ale jakos w ogole sie na niego nie czuje, w ogole mam wrazenie,ze chyba w tym cyklu mi sie cos poprzesuwalo. Zobaczymy ::) Jezli rzeczywiscie tak to istnieje ryzyko, ze wowczas bede musiala o te kilka dni dluzej czekac na rozpoczecie staran...buuu :(

Wpadkowiczki...dam wam przepis na wpadkę ;D jaki podpowiedziała mi ostatnio koleżanka, która wpadła i będzie mieć dzidziusia...

"Stosuj kalendarzyk małżeński" ::) ::) ::)

Myślałam że ją zabiję :o ??? A co ja robię od początku małżeństwa ??? Od ponad 2 lat ???

reklama
monika3 pisze:
Wpadkowiczki...dam wam przepis na wpadkę  ;D jaki podpowiedziała mi ostatnio koleżanka, która wpadła i będzie mieć dzidziusia...

"Stosuj kalendarzyk małżeński"  ::) ::) ::)

Myślałam że ją zabiję  :o ??? A co ja robię od początku małżeństwa ??? Od ponad 2 lat ???

Hehe, bo podstawowa roznica polega na tym, ze ona go stosowala po to, zeby nie wpasc a nie zeby obliczyc dni plodne! Wszystko znowu sprowadza sie do psychiki. ::)

Dzisiaj ogladalam "Miasto kobiet" na TVN Style i uslyszalam fajne stwierdzenie gina nt. miesiaczki - "Miesiaczka to krwawe lzy macicy, ze nie jest w ciazy". Cos w tym jest ::)

Do góry