reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Witajcie Dziewczyny :)

Każda z nas się doczeka, zaczynam w to wierzyć - ja odwieczna pesymistka - to chyba dobrze wróży ;) :laugh:

A sytuacja Agutka przypomina mi trochę własną.. Rozumiem jej wahanie..

Elżbietko doczekasz się, zobaczysz.. Cały czas trzymam kciuki i kibicuję Wam wszystkim :)

Moniqa - współczuję atmosfery w pracy - coś okropnego... ::) Nie wiem, jak ja dałabym sobie radę w takiej sytuacji.. ::)

reklama
MoniczQo
A cóż tam porabiasz w domku??? Moja znajoma będąc w ciązy nauczyła się robienia na drutach i ubranka swojemu maleństwu robiła ;D Ja też już myśle, jak będę leniuchowac w domu na L4 - hihi....

Kajda ja na drutach umiem robic, szydelkowac tez umiem i szczerze to Ci powiem ze nie wpadlam na to zeby wrocic do tego ;) ... to jest dobry pomysl :) ... bo jak narazie do dzisiaj to najwiecej spie ;D ... zamierzam tez troche uporzadkowac rzeczy.. i zrobic miejsce dla Naszego dzieciatka :) .... dopiero tydzien na zwolnieniu a ja juz wariuje troszke ;D a tu jeszcze tyle czasu mi zostalo ;)

Elzbietko jak narazie te obie czynnosci ktore opisalas wychodza mi rewelacyjnie ;D ... ale musze sie czyms zajac jeszcze , a to szydelkowanie to bardzo dobry pomysl ;)

Witajcie wpadkowiczki :)

Jeżeli chodzi o robienie na drutach do dzisiaj tato wypomina mi ten sweter co go niby zaczełam jak miałam 10 lat i nigdy nie skończyłam ;D

malaga pisze:
A sytuacja Agutka przypomina mi trochę własną.. Rozumiem jej wahanie..

Milo, ze ktos mnie rozumie :)
Dla mnie jest to straszne, ze czlowiek bardzo by chcial miec swoje malenstwo, robi wszystko zeby zapewnic mu odpowiednie warunki i przez to czesto musi te starania odkladac, aby rzeczywiscie dzidzia miala gdzie sie bawic, na czym usiasc itp. ::)
W tej chwili zostala mi dana szansa, wreszcie doceniono moj wysilek, powinnam zatem byc szczesliwa. Jednak nie do konca potrafie, bo znowu trzeba sie zastanowic kiedy w takim razie bedzie czas na dziecko. Troszke za bardzo tym wszystkim sie przejmuje, zdaje sobie z tego doskonale sprawe. No ale taka juz jestem. Wszystko musze miec zrealizowane zgodnie z planem. Poza tym jestem ostatnio w nienajlepszej kondycji psychicznej wiec pewnie dlatego wszystko wydaje mi sie ogromnym problemem, absolutnie nie do przejscia :) . Ale wiem, ze sobie poradze i wszystko sie ulozy. Podlapalam po prostu dolka, ale przejdzie wkrotce ;D Kazdy ma gorsze dni ;)
Przerazaja mnie najzwyczajniej w swiecie wszystkie przyszle wydatki, ktore musimy poniesc zeby mieszkanie wygladalo w koncu jak dom, a nie jak jakies puste pomieszczenia. A na wszystko trzeba oszczedzac, odkladac itp.
To sie wygadalam.... :-[

reklama
Do góry