reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

izis

Fanka BB :)
Dwa dni temu kupiłam Kubie soczek od piatego miesiaca jabłkowo-marchewkowy
dałam mu dwa razy w buteleczce smakował mu ale bez wiekszych rewelacji mliko narazie the best ;D
teraz poczekam do lutego i zacznę wprowadzać jakieś zupki
bedę musiała ustalic jakis harmonogram co o której i ile ::)
liczę na waszą pomoc ;)

reklama
maks juz je prawie wszystko:p ale zaczynal od marchweki, potem jablka, potem zupka jarzynowa i bobofruty
a mleka teraz wcale nie pije :mad:
za to kaszki mleczno ryzowe zjada

My podajemy juz marchewke(chociaz dzisiaj slabo nam szlo jej jedzenie)
Soczek jablkowy(piekne kupki po tym robi ;D)
Pudding ryzowy(to cos takiego jak kleik)

A i wspanialomyslny pan doktor przepisal antybiotyk bez zadnego oslonowego lekarstwa :mad:
A ze tutaj sa jogurty juz od 4 m-ca to podamy troszke jogurciku zeby nas zadna grzybica nie wziela ;D

tak ale tutaj wszystko jest "na lewa strone" ;D ;D
Jedzenie wprowadzaja juz z koncem 3 miesiaca, herbatek wogole nie znaja(tylko woda). Jak pokazalam pani pielegniarce herbatke z hippa(chociaz tutaj hipp tez jest-ale bez herbatek) to byla w szoku!!
Obiadki od 7 m-ca maja np. Spagetti.lasange,makaron w sosie szpinakowym!!
Tutaj jest zupelnie inny tryb zywienia i sie musze trzymac tego ;)
Choc nie powiem ze niektore produkty boje sie wprowadzac i nie wprowadzam albo bacznie obserwuje Antka ;D

ooo ciekawe
opowiadaj jak spotka Was cos nowego z zywieniem

ciekawa sprawa, nie? jak to mówią co kraj to obyczaj

reklama
Tak wiem i to mnie troche przeraza bo jak cos nie wiem to dzwonie do mamy(ona to wszystko pamieta ze wzgladu na moja siostre ;D) a pozniej sie lapie za glowe bo u nas nie ma tych produktow co mama w sklepie u siebie widziala :mad: I tak naprawde musze sobie sama radzic albo z pomoca tutejszych kolezanek ;D

Do góry