reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

Ja mieszam firmy i Kubie nic nie jest, soki mamy bobofruty i gerbery, zupki i deserki bobovity i hipp, kaszki bobovity (ale tych ostatnich Kuba juz nie dostaje, i bez nich śpi długo, a z butelki źle mu się je piło, a łyżeczką nie chciał jeśc, więc kaszki zjadam ja :D )

reklama
ja mieszam firmy
np: Kaszke dostaje z Bobovti(kaszka z jabłkiem) a do mleka w ciągu dnia daje kleik ryzowy Nestle
wszystkie dania ze słoiczków dostaje z Hippa

Anineczko, my z majką mieszaliśmy firmy. tzn, na początku było docieranie smaków  i ostatecznie ulubione soczki firmy HIpp wcale nie oznaczały tego że zupki równie smacze będą. Zupki jedliśmy gerbera, a owoce bobo vity .Herbatki Hippa, a kaszki Nestle.  ;D

Krzysiek już od trzech dni wrócił do deserków, jadł jabłko z dynią bobovity i mlaska ze smakiem. Kupki ok więc odetchnęłam z ulgą.

Melanie, jaką kaszkę dajesz Paris, zastanawiam sie ponieważ Pariska też jest na Nutramigenie, a obawiam się że smakowe mogą być alergizujące...

Edyta, ja też wyjadałam po Majce kaszki, metodą prób i błędó nie zawsze jej coś podchodziło, z czego mama wieczorem miałą radochę...ale taką na sucho oczywiście  ;)

A jeśłi chodzi o paczuszki Hippa, z jakiego tytułu je dostałyście ? Gdzieś się rejestrowałyście ?

ja się nigdzie nie rejestrowałam, przy odbiorze paczek w szpitalu wypełniałam jakieś ankiety i stąd chyba mieli moje dane

ja tez nic nie wypelnialam a paczki dostalam chyba szpital zadzialal
ja Jasiowi na razie daje tylko jabluszko ktore sama tre i troszke soczku

reklama
Joanka pisze:
Melanie, jaką kaszkę dajesz Paris, zastanawiam sie ponieważ Pariska też jest na Nutramigenie, a obawiam się że smakowe mogą być alergizujące...

o oooooł
ja daję Bobo vity z owocami leśnymi ::)
Joanka nie powinnam tego dawać ?? ja nie, to ok, bo mi tez smakuje ;D

my dzisiaj dostaliśmy drugi poradnik zywienia z Nutricii ;D

Aniulka chcesz go? widzisz mi przysłali 2 razy a Tobie ani jednego :p

Do góry