reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Wiecie co moja corka uwielbia miecho pod kazda postacia :szok: :-D
gardzi slodyczami chlebem nawet dalam jej czekoladowego torta sprobowac to go wyplula...
a jak widzi miesko to tupie w miejscu nozkami i takie smieszne dzwieki wydaje przy tym sie usmiecha:-D :-) :-p

reklama
Prosze bardzo..zmówiny...dobre dziewczyny....:tak: :tak: :tak: ale kiedyś tak było...rodziny się naradzały i małe dzieci sobie przeznaczały...:tak: :tak:

w tej wyszukiwarce dla dzieciaczków tej drugiej, już upatrzyłąm sobie przepis na obiadek ;) Bitki z indyka mmmniam.... zrobię bez kostki rosołowej, dodam trochę przyprawek FIT i będzie pycha, dla nas i Miłka.
Bo ja tu już nie mam pomysłów co mam robić dla Miłka i dla nas do jedzenia

mam pytanko - co do pasteryzacji jedzenia wiem, że gdzieś pisało ale nie moge znaleźć jak się to dokładnie robi ????? musze zrobić zapas

reklama
szparagi !!! z odrobiną rozpuszczonego w kąpieli wodej sera mascarpone

smakowały:happy: poza zadowoleniem brak innych i niepożądanych reakcji

Do góry