Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak agatka dalej jest na piersi i nigdy jej nie dawałaś modyfikowanego ...a zamierzasz spróbować dawać jej po troszeczku krowiego .....to ja bym nie wprowadzała mieszanki tylko rozcieńczone krowie od razu ......bo bez sensu wprowadzac nowe "modyfikowane" zeby mieszać z drugim "nowym" krowim .....zeby z kolei dojśćdo samego krowiego....;-)tereska Agatka nadal piersiowa jest, dlatego tak to mleko mnie nurtuje
muszę na próbę kupić nestle od 1-3 roku życia, widziałam w makro płynne i w proszku - chyba najpierw kupię proszkowe, bo mogę zrobić mniej na próbękartonikowe po otwarciu trzeba szybko zużyć
...ale jezeli chcesz stopniowo krowie mleko wprowadzać to tak jak pisałam po co tyle kombinacji;-) 
bo dzieci karmione piersia tak długo jak nasze bardzo czesto nie chca jesc modyfikowanego .....duzo lepiej akceptują krowie ;-) ...no ale to nie reguła ....więc spróbuj ostroznie jej wprowadzić krowie jezeli jestes do niego przekonana:-) ;-)ja kupiłam kilka razy kaszkę na mleku modyfikowanym - była bardzo źle tolerowana przez Agatkę, mleka modyfikowanego nawet nie próbowałam podawać ;-)
butelka dopiero teraz jest w użyciu na zmianę z kubkiem niekapkiem - długo Agatka się uczyła picia z butelki:-)

mi nie o to chodzi ze ja mu chce modyfikowane zastapic krowim mlekiem nie nie bo uwazam podobnie jak azik o tym modyfikowanym ze lepsze.