reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

Ja od tygodnia wprowadzam jedzonko dodatkowe. Iga pożera jak na razie wszystko, chętnie i w dużych ilościach :) gdyby nie to że nie sypia w dzień to musiałabym przyznać że mam niekłopotliwego dzidziusia :laugh:

reklama
kasianka pisze:
Ja od tygodnia wprowadzam jedzonko dodatkowe. Iga pożera jak na razie wszystko, chętnie i w dużych ilościach :) gdyby nie to że nie sypia w dzień to musiałabym przyznać że mam niekłopotliwego dzidziusia :laugh:
...oj kochana ...wtedy bys nie wiedziała ze masz dziecko w domciu........:)

moja Agata jak widzi swój zielony talerzyk to się trzęsie :)
wczoraj nie mogłam przy niej zjeść naleśnika, bo zamarła w bezruchu, nawet oczami nie mrugała, a z kącika ust leciała jej ślinka ::)
musiałam wyjść i zjeść spokojnie ::)

my się kulamy w obie strony ale jeszcze nie siedzimy bez podtrzymania -ciężki klocek ma trudno

uwielbia stać podtrzymywany

upsss

w pośpiechu wątki pomyliłam

Olek je ze słoiczka zupki jarzynowe + jarzynkę z indyczkiem
jabłuszko uwielbia i dynię z ziemniakami

na moim cycku jedzie cały czas nie może się z nim rozstać

Dzisiaj u nas Antoś zjadł jabłko z gruszką z Bobofruta i smakowało bardzo :) :) :) :) :) :)

Potem damy owoce z jogurtem i zobaczymy czy to będzie smakować. :) :) :)

kamil tez dziś bedzie jadł owoce z jogurtem hippa i to zaraz. Wiem że tydzień ma do 6 msca ale wszystko wcina więc nie powinno mu nic być a po jogurcie może kupka będzie ładniejsza :)

agawa1 pisze:
kamil tez dziś bedzie jadł owoce z jogurtem hippa i to zaraz. Wiem że tydzień ma do 6 msca ale wszystko wcina więc nie powinno mu nic być a po jogurcie może kupka będzie ładniejsza :)

Pewnie spróbujcie!!! :) :) :) :) :)Napewno będzie wszystko dobrze.

reklama
a u mnie w tej dziurze nigdzie hippa nie moge znlezc. Agawa my tez juz zczelismy dawac malemu bo pare dni w tą.... Zreszta moj zupki juz je przeze mnie gotowane. Ze sloika nie zje. prawdziwy chlop. NIe zje byle czego.

Do góry