reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do pracy - żłobek, niania czy babcia?

nie... bo miala brzydkie zęby i mąż powiedział,że zarazi malą Pruchnicą ..... straszna jestem , co? ,a druga spoko i taka mi sympatyczna mieszka w poblizu, chetnie bedzie wieczorami jak chcemy. . Opiekowala sie 8 miesieczna dziewczynka i 2 latkiem. studia zaoczne . wlasnie dmucha Hani w brzuch i się bawią na macie. . zaraz zupka. . Kolezanka mi poradziła ( nie wiem czy pisalam) ze to ja ja musze lubieć , bo innyuch rzeczy nie sprawdzę . No to ta sympatyczna. Jaki bedzie cd zobaczymy...

reklama
margerrita - super plan! Trzymam kciuki! Dacie rade!

Pszczylaszczka - gratuluje dobrego wyboru!

A ja dostalam odpowiedz i aneks do umowy o prace z potwierdzeniem,ze od 7ego listopada wracam do pracy na 2/3 etatu! Hurra! Niestety mam 3 miesieczny okres probny, wiec jeszcze maja prawo zmienic zdanie, ale wazne, ze do lutego 2012 mam zatrudnienie!

one smile fajnie, margerita, ważne mieć taki plan,
poszłam ostatnio do fryzjera, z ciuchami też by sie przydało odnowić na wiosnę ....ważne wg mnie zeby wychodzic gdzies i nie siedziec w dresie,
moja starsza sie mnie oststnio zapytala- czemu sie tak wystroilas( w sensie koszula, spodnie i makijaz) przeciez nie idziesz na spotkanie tylko do IKEA...:) A ja wykorzystuje kazde wyjscie,zeby w miarę wyglądać ,a że wyjscia nie są spektakularne....:)

przylaszczka to super!

Onesmile gratulacje!! mam nadzieje że nic im głupiego do głowy nie przyjdzie i od listopada znów będziesz "trybikiem w maszynie" :-)

Pszczylaszczka, super :-)
To prawda, że trzeba tą kobietę polubić bo inaczej to żadna współpraca. Z tym strojeniem to szkoda, że nie widziałaś mnie jak ostatnio pojechałam odebrać karmę dla psów ;-) No wylachoniłam się niesamowicie.
Włosy zrobione, makijaż i czułam się z tym zajebiście !
U nas wciąż jest fajnie, dziewczyna daje radę, jak młody śpi to ściąga z suszarki i składa jego tonę ubranek i to jedyne co robi poza opieką nad dzieckiem. Właściwie to wrzuciłam ją na głęboką wodę od razu bo przyszła jak Hubson był przeziębiony więc musiała go w domu zabawiać przez te 4-5 godzin. Teraz wreszcie możemy wychodzić na spacery więc będzie miała łatwiej bo na dworzu on śpi.

Rzutka: widziałaś mnie jak ostatnio pojechałam odebrać karmę dla psów - no właśnie:)))))) wyobrażam sobie !!!
CZyli jak widzisz super zrobioną laskę wyrzucającą śmieci, albo równie głupie rzeczy, to młoda mama. Sama widziałam kiedyś młodziutka dziewczynę na jesień ( zimno, deszcz) na spacerze z głębokim wózkiem w mini mega i długich szpilkach////:-D

hehe ja to jestem leniwa to mi się tak szykować nie chce :-D
PSZYLASZCZKA dobrze, że zadowolona jesteś
ONESMILE bardzo się cieszę, że się udało!!!! :-***

onesmile-super!
przylaszczka-zazdraszczam podjetych decyzji

ja tez dzisiaj wozek na szpilkach pchalam:)) nie mam innych polbutow po prostu:)

Dzieki Alicja, moriam i natolin :-) Mam nadzieje, ze miedzy listopadem a lutym bede sie 'sprawdzac' i przedluza mi umowe.

Rzutka, jak ja Ci zazdroszcze czucia sie lachoszczem! Ja jestem taka rozmemlana, gruba i totalnie nieatrakcyjna. Przynajmniej tak sie czuje. Ale po przylocie do PL mam juz plan i robie skok na moja ulubiona kosmetyczke, zrobie sobie henne na brwi i rzesy i jakis fajny manicure. A potem w tygodniu pojade do fryzjera sie obciac i zafarbowac. No i zaczynam z moja mama diete:tak:Razem razniej:-)

reklama
Do góry