• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

WROCŁAW prowadzenie ciąży NFZ

Poszukuję ginekologa na nfz do prowadzenia ciąży, we Wrocławiu na internecie nie ma zbyt wielu opinii a spotkałam się z tym że te złe usówali. Jeśli mogłaby któraś polecić to byłoby super🥳🙃🙂

reklama
Rozwiązanie
Mateusz Skiba przyjmuje na brucknera, a rezyduje na klinikach. mega dobry lekarz. jeżdżę do niego aż z Brochowa, dojeżdżam pociagiem. i sympatyczny, i przykładny, staranny, bada długo, jeśli ma choć cień wątpliwości zleca badanie, lub daje zalecenia do samokontroli w domu. można mieć z nim kontakt przez telefon. bada delikatnie, a w usg długo wertuje obraz. wizyty zazwyczaj trwają 30 minut, nie będę kłamać, są spore obsuwy, bo tam nie wiadomo jak z rejestracją od kiedy te rodo weszlo. są różne położne, niektóre wyczytaja po nazwisku więc wtedy wg godziny, a niektóre twierdzą że decyduje kolejność przyjścia.. no więc wiadomo jak to wygląda. ale naprawdę uwazam że warto. zleca wiele badań, docieka. w dodatku lekarz młody, więc aktualne...
Mateusz Skiba przyjmuje na brucknera, a rezyduje na klinikach. mega dobry lekarz. jeżdżę do niego aż z Brochowa, dojeżdżam pociagiem. i sympatyczny, i przykładny, staranny, bada długo, jeśli ma choć cień wątpliwości zleca badanie, lub daje zalecenia do samokontroli w domu. można mieć z nim kontakt przez telefon. bada delikatnie, a w usg długo wertuje obraz. wizyty zazwyczaj trwają 30 minut, nie będę kłamać, są spore obsuwy, bo tam nie wiadomo jak z rejestracją od kiedy te rodo weszlo. są różne położne, niektóre wyczytaja po nazwisku więc wtedy wg godziny, a niektóre twierdzą że decyduje kolejność przyjścia.. no więc wiadomo jak to wygląda. ale naprawdę uwazam że warto. zleca wiele badań, docieka. w dodatku lekarz młody, więc aktualne wytyczne i zalecenia zna. z l4 nie ma problemu. raz nawet przedłużył mi to zdalnie, przez co mogłam odwołać wizytę. to samo jak potrzebowałam dokumentu do becikowego, sam mi wydrukowal, wpisał ten dokument w domu (z datami badań) , i z pieczatka przychodni zostawił dla mnie na rejestracji, dzięki temu nie musiałam czekać na wizytę.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry