Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie było nieciekawie, ale to chyba dlatego że dziś ostatnia wizyta u gina a i od wczoraj niezbyt ciekawie się czuję - do twardnień doszły bóle pleców i jakieś takie ogólne rozbicie
Zobaczymy co się okaże
Mam nadzieję że jeszcze napiszę przed pójściem do szpitala

było bardzo sympatycznie. I wiecie co...jakos tak się wewnętrznie uspokoiłam (w przeciwieństwie do mojego M który był zaskoczony, że poród to takie ciężkie zadanie he he he) więc wieczorem dość długo rozmawialismy i bawiliśmy się brzuchem. Dlatego taka średnio wyspana...

utulilam sie jak dziecko i szybko zasnelam poza malym szczegolem ... Snilo mi sie ze kupowalam ser zolty i o 4 rano mnie ten sen obudzil
tak mnie naszla ochota na kanapke z serem ... probowalam sie oszukac ze nie ma sera w domu i spac dalej ale nie dalo rady wiercilam sie i myslalam jaka ja glodna jestem do tego malenstwo zaczelo buszowac no i wstalam o 4 rano i jakdlam ta kanapke z serem z zamknietymi do polowy oczami
a jeszcze jakbym miala wtedy kakao ..
alu juz nei chcialam nad ranem przeginac
i tak mam jak kolacji nie zjem
ze obudze sie w nocy czy nad ranem glodna jak wilk teraz musze jesc kolacje mimo ze nie bede glodna.
I dlatego też już zaczęłam pic herbatkę z liści malin. I kurcze bardzo wierzę, że ona pomoże

Mam zamiar kupic proszek do prania dla dziecka do tej pory mialam Jelpa a teraz znajomy mi powiedzial ze uzywaja Dzidziusia i sa zadowoleni do tego jest sporo tanszy ale tez gdzies slyszalam ze on najbardziej uczula macie jakies doswiadczenia z tym proszkiem???