reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

reklama
co do bialej wydzieliny to u mnie byla oznaka jakiejs bakterii - tego albinosa calego, ale go wyleczylam
może to czop się strzępi?
ja już nic nie wiem - im bliżej porodu tym bardziej wydaje mi się, że mi jakoś oznaki umknął i zacznę rodzić w autobusie :)
te skurcze co są przed porodem - to co to w końcu boli? - odc krzyżowy? lędźwiowy? kość łonowa? brzuch? pochwa?
dzisiaj sobie uświadomiłam, że do tej pory myślałam, że skurcze to boląca pochwa - tzn takie rościąganie skóry pochwy...

U nas slonko bylo wczoraj i przedwczoraj... akurat na weekend, pobawilismy sie w parku, a dzis takie cisnienie...ze druga kawe pije.. a ostatnio dwie kawy to na tydz pilam, albo dwa :baffled:

A ja juz nie pamietam kiedy pilam dobra kawkę...taką z mleczkiem i pianką.
Niestety z moim cisnieniem to sobie moge pomarzyć o jakiejs kawiarni no chyba, ze na ciacho tam wpadne...aaaaa własnie sernik bym wszamała.
A rano obiecywałam sobie ze ograniczam słodycze...i co?? 5 godzin i juz sernik mi się marzy...ech ciężarówka :-D:-D

nie macie serca dziewczyny... cappucino czekoladowe.... do tego lody grycana też czekoladowe.... albo gorąca czekolada z lodami waniliowymi.... buuuuuuuuuu. i ja mam schudnąć po ciąży??

Cayoo moja kruszynka tak upodobala sobie slodycze ,ze na prawde nie wiem jak ja to wszystko zrzuce po porodzie... a jest co zrzucac:zawstydzona/y:

A mi jakos sie przejadly slodycze i od kilku dni nie mam az tak bardzo na nie ochoty nawet lezy na wierzchu czekolada i jakos nie ciagnie mnie do niej ;-) za to owoce .... pochlaniam teraz kilogramami :tak: jablka sliwki i nektarynki mniam ..... moze mam w brzuszku dziewczynke ?? :-D w kazdym razie dzidzi tez smakuje bo sie wierci jak zjem :happy:

reklama
Do góry