liiiviiia
Fanka BB :)
Witam weekendowo . Ale mam dzis humor ... najpierw w snach mnie wszyscy wkurzali a teraz ktos zjadl moje sniadanie a zostawilam sobie takie pyszne paszteciki 
normalnie jak bomba dzis chodze !!!!
W nocy kilka razy wstawalam ale ogolnie moglo byc... jakos nie moge sie obudzic jak juz zachciewa mi sie siku tylko jak juz ledwo utrzymam przy wstawaniu az mnie pecherz boli
czucia nie mam czy co ... Chyba sie wybiore do apteki po jakies podklady na lozko zeby w razie tych wod uratowac materac ;-) Taka mialam nadzieje ze tej nocy cos sie zacznie dziac ... juz dzis mam pelne 38 tygodni wiec mogloby
jedziemy z nastepnym oby jeszcze tylko dwa ..
Milego dzionka !!! no i czekam kto tu dzisiaj nas zaskoczy bo juz teraz dzien bez rozpakowania jest jak dzien stracony

normalnie jak bomba dzis chodze !!!!W nocy kilka razy wstawalam ale ogolnie moglo byc... jakos nie moge sie obudzic jak juz zachciewa mi sie siku tylko jak juz ledwo utrzymam przy wstawaniu az mnie pecherz boli
czucia nie mam czy co ... Chyba sie wybiore do apteki po jakies podklady na lozko zeby w razie tych wod uratowac materac ;-) Taka mialam nadzieje ze tej nocy cos sie zacznie dziac ... juz dzis mam pelne 38 tygodni wiec mogloby
jedziemy z nastepnym oby jeszcze tylko dwa ..Milego dzionka !!! no i czekam kto tu dzisiaj nas zaskoczy bo juz teraz dzien bez rozpakowania jest jak dzien stracony

I jeszcze ta pogoda:-(Leje okropnie a w dodatku w Białymstoku zapowiadali burze!Dzień się zaczą okropnie:-(No i zaczeło błyskać.